Haberler

Tam 22 Senedir Servis Şoförü

Adana'da çocuğunun serviste unuttuğu çantayı servis şoförünün geri getirmemesi nedeniyle 22 sene önce servis şoförlüğüne başlayan 50 yaşındaki Emine Kaban, taşıdığı öğrencilerle anne-evlat ilişkisi kuruyor.

Seyhan ilçesinde yaşayan Emine Kaban (50), 22 yıl önce okula başlayan kızı Cansu'nun (28) çantasını öğrenci servisinde unutması ve servisçinin ise çantayı getirmemesi üzerine servis şoförlüğü yapmaya karar vererek okullara direksiyon sallamaya başladı.

22 sene boyunca pek çok okulda öğrencilere anne şefkatiyle hizmet veren Emine Kaban geçtiğimiz yıl eşi Can Kaban'ı henüz 54 yaşındayken kaybetti. Azimli kadın, bu süreçte kızını evlendirdi, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim gören oğlu Utku'yu (24) da mezun etti.

Emine Kaban ile birlikte 7 senedir özel bir okulda servisçilik yapan Düzgün Bulut, sektöre kadın elinin değdiği zaman güzel farklılıklar olduğuna değinerek, kadın şoför sayısının artması gerektiğini söyledi.

"ÇOCUKLARLA BERABER ÖMÜR ÇOK GÜZEL GEÇİYOR"

Emine Kaban ise anne olarak tüm çocukları kendi çocuğu gibi görerek çalıştığına vurgu yaparak "Bu sayede başarılı oldum. Kötü hadiselerle karşılaşmadım. Evlat bu, çok farklı. Bunun telafisi, özrü yok. Servis şoförleri çocuklarla anne - baba olarak ilgilenirlerse çok daha güzel şeyler olacak. Aldığım bir çocuğu mezun edene kadar taşıyorum. Anne - evlat ilişkisi kurduk. Velilerle de daha özel ilişkilere sahibiz ki bu da güzel iletişimden kaynaklanıyor. Evlatlara iyi bakarsanız, sağlıklı bir şekilde giderse daha farklı oluyor. Özellikle erkek şoför arkadaşlarımdan çok takdir gördüm, her zaman bana kol kanat gerdiler. Annelerden ricam mutlaka bu işi yapsınlar. Çocuklarla beraber ömür çok güzel geçiyor, 22 senenin nasıl geçtiğini bilmiyorum" diye konuştu.

Sektördeki sorunları da dile getiren Emine Kaban, çocukların güvenliği için korsan servisçilik yapanlara karşı denetimin artırılması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mersin Üniversitesi Seyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title