Haberler

Talıses'in Uyandırılıp Uyandırılmayacağı Yarın Sabah Belli Olacak

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'in Ameliyatından Sonra Olumsuz Bir Gelişme Yaşanmadığını Belirtti.

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in ameliyatından sonra olumsuz bir gelişme yaşanmadığını belirterek, yarın sabah saatlerinde çekilecek bilgisayarlı beyin tomografisinden sonrasında uyandırılıp uyandırılmayacağına karar verileceğini açıkladı Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in ameliyatından sonra olumsuz bir gelişme yaşanmadığını belirterek, yarın sabah saatlerinde çekilecek bilgisayarlı beyin tomografisinden sonrasında uyandırılıp uyandırılmayacağına karar verileceğini açıkladı. Çuhadaroğlu, Tatlıses'in hayati riskin hala devam ettiğini vurguladı.

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu hakkında hastane önünde açıklama yaptı. Çuhadaroğlu, Tatlıses'in durumunun ameliyat sonrasından daha iyi olduğunu belirterek, çekilen bilgisayarlı tomografide ameliyat sonrasında olumsuz bir gelişme olmadığının belirlendiğini kaydetti. Çuhadaroğlu, Tatlıses'in bu tür operasyonlardan ve yaralanmalardan sonra görülebilen beyindeki ödemi engelleyebilmek amacıyla uyutulduğunun bilgisini vererek, yarın sabah saatlerinde çekilecek bilgisayarlı beyin tomografisi sonrasında uyandırılıp uyandırılmayacağının, uyandırılmazsa hangi derinlikte uyutulmaya devam edileceğinin kararının verileceğini söyledi.

Ameliyat sonrasındaki durumdan daha iyi bir yerde olduklarını belirten Çuhadaroğlu, yarın sabahki kontrolden sonra saat 10.00'da bir basın toplantısı daha yapacaklarını açıkladı. Çuhadaroğlu, kendileri dışımızda Tatlıses'in sağlığıyla ilgili verilen bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini vurgulandı.

-"YÜKSEK HIZLI RİSK DEVAM EDİYOR"-

Bir gazetecinin Tatlıses'in hayati riskinin azalıp azalmadığını sorması üzerine, Çuhadaroğlu "Bu tür operasyonlardan sonra her geçen zaman hastada bir olumsuzluk gelişmediğinde hayati riskin azaldığını bildiriyor. Ama hala yüksek hızlı risk devam ediyor" dedi.

-"UZUN BİR YOLA BAŞLADIK"-

Bir gazetecinin yönelttiği bir soru üzerine Çuhadaroğlu, "Bütün operasyon ve yaralanmalardan sonra oldukça uzun süre bu tür sorunlar devam edebilir. Biz bu operasyonla aslında uzun bir yola başlamış oluyoruz. Şu anda temel hedefimiz Tatlıses'in yaşamda kalması. Bundan sonra yapacağı etkinlikler neler yapacak bir hasar kalacak mı bunu sonraki dönemlerde bilebiliriz" diye konuştu.

Çuhadaroğlu ayrıca, bu tür yaralanmalardan sonra yeni ameliyatlara ihtiyaç duyulabildiğini ancak şu anda öyle bir durumun olmadığını sözlerine ekledi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title