Haberler

Talisca'nın Beşiktaş'a Maliyeti 25 Milyon Euroyu Bulacak

Güncelleme:

Beşiktaş Talisca'nın bonservisini almaya karar verirse siyah-beyazlı kulübün kasasından çıkacak tutar 25 milyon euroyu bulacak.

Beşiktaş yönetimi, Brezilyalı yıldızı Talisca'nın bonservisini almaya karar verirse diğer giderlerle birlikte bu transferin maliyeti yüzde 20 dolayında artacak ve siyah beyazlı kulübün kasasından çıkacak tutar 25 milyon Euro'yu bulacak.

Beşiktaş, Manchester United'ın 40, Roma'nın da 30 milyon Euro'yu gözden çıkardığı Anderson Talisca için 21 milyon Euro öderse, bonservisini alma önceliğine sahip.

Ancak siyah beyazlılar, Brezilyalı yıldızın tapusuna sahip olmaya karar verirse maliyeti sadece 21 milyon Euro ile sınırlı kalmayacak. Çünkü Talisca'nın Menajeri Carlos Leite'nin de bu işten pay istediği ortaya çıktı.

KENDİ PAYINI DA İSTİYOR

Geçtiğimiz günlerde Londra'da gerçekleştirilen görüşmede Leite'nin, "21 milyon Euro'yu siz Benfica'ya vereceksiniz. Ancak benim payımı da hesaba katmanız gerekiyor" dediği öğrenildi.

Beşiktaş, Leite'ye de ödeme yaparsa, diğer giderlerle birlikte bu transferin maliyeti yüzde 20 civarında yükselerek 25 milyon Euro'yu bulacak. (Sabah)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Manchester United Beşiktaş Roma Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Çarşı bjk:

Koskoca bir kulüp olarak tosun paşa talisca ve abubakar i tutmaliydiniz...30 milyon euro vermediniz...şampiyonluk gitti

0
1
yanıtYanıtla
BJK li Musa:

Ticaret kafasıyla düşünüldüğünde satacağın takımdan parasını al al sat usulüyle para kazanılması acısından kulüp kar etsin. Yoksa BJK ye bu paralar ağır gelir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title