Haberler
Güncelleme:

Talisca'dan Beşiktaş itirafı: Ayrılırken her şeyi düşündüm

2016-2018 yılları arasında Beşiktaş'ta top koşturan ve daha sonra Guangzhou Evergrande'ye transfer olan Anderson Talisca ülkesinde açıklamalar yaptı. Beşiktaş'la ayrılık sürecinden bahseden Brezilyalı, gelecek planlarıyla ilgili de konuştu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

codelover:

çin milli takımı mı? kardeş bu nasıl bi vizyonsuzluktur ya? kaç yaşında para için çin e gidiyosun avrupayı bırakıp. çin milli takımında oynarım diyosun. adamda vizyon sıfır harbiden.

3
4
yanıtYanıtla
nıye:

neden kassın ki avrupanın o kuluplerde antrenman kacırsa kızacaklar begenmezlerse şutlarlar. brezılya mıllı takımnda alternatıf cok. cin de ne güzel parasını alıyor şapır şupur golünü atıyor. olümlü dünya oyle cok da kasmaya gerek yok bence :D

yanıt4
yanıt0
TABİ TABİ:

SEN OLSAN HAYRINA BEDAVA OYNARDIN DİMİ:)))

yanıt0
yanıt0
BUGRA:

GELSİN

0
0
yanıtYanıtla
talisca:

bence harika bi oyuncuydu kötü şutuda yok fazla bi avrupa takımına gitse büyük ihtimal şu anda brezilya milli takımının 11 nde yada en kötü vazgeçilmez yedeklerinden olabilirdi.

0
0
yanıtYanıtla
HEMEN:

YA BU ADAMI HEMEN TÜRK MİLLİ TAKIMINA ALINSANA NEYİ BEKLİYORSUNUZ, DAHA SONRA AH UH DEMEYİN HEMEN MİLLİ TAKIM A ALIN BU ADAMI.

0
0
yanıtYanıtla
tUgO:

Herşey = Para

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title