Haberler

Talihsiz Talihli

Rize'de, bir firma tarafından düzenlenen çekilişte otomobil kazanan kişi, kardeşinin arabasına koyduğu kuponun araçla birlikte yanması sonucu otomobili alma şansını zora soktu.

Rize'de, bir firma tarafından düzenlenen çekilişte otomobil kazanan kişi, kardeşinin arabasına koyduğu kuponun araçla birlikte yanması sonucu otomobili alma şansını zora soktu.

Rize'de cep telefonu satan bir firma, 30. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mağazadan alışveriş yapanlar arasında çekiliş düzenlendi. Mağazadan alışveriş yapanlardan İsmail Demirci de kupon doldurarak çekilişe katıldı. Daha sonrası İstanbul'a giden Demirci, kuponun da içinde bulunduğu çantayı kardeşi Mehmet Demirci'ye verdi. Mehmet Demirci çantayı kendisine ait 53 HK 575 plakalı kamyonetin torpido gözüne koydu.

Demirci'nin Azaklı Hoca Köyü'ndeki evinin önüne park ettiği kamyonet, yaklaşık 2.5 ay önce 4 yaşındaki oğlunun araç içinde çakmakla oynadığı sırada alev aldı. Kamyonetin kullanılamaz hale geldiği yangında kupon da torpido gözündeki evraklarla birlikte yandı.

Bu sırada çekiliş, söz konusu firmanın Atatürk Caddesi'ndeki iş yerinde noter huzurunda yapıldı. 111 hediyenin talihlilerinin belirlendiği çekilişte en büyük hediye olan otomobil İsmail Demirci'ye çıktı.

Mehmet Demirci, ağabeyi İsmail Demirci'nin otomobil kazandığını telefonla kendisine haber verdiğini belirterek, "Kamyonetimi yaklaşık iki buçuk ay önce evin önünde oğlum oynarken yakmıştı. Torpido gözüne koyduğumuz önemli evraklar ile kupon da yandı. Ağabeyim aradı otomobil kazandığını söyleyince üzüntüm iki kat arttı, kahroldum. Olaya biz sebep olduk, sorumlusu biziz. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yıllardır ilk kez bir talih kuşu kondu başımıza, o da gitti, gidecek. Ne olacağını artık bilmiyorum. İnşallah hayırlısı olur" dedi.

Demirci, ağabeyinin kendisini sorumlu tuttuğunu, firma yetkililerinden bir kolaylık göstermelerini istediğini söyledi.

Firma yetkilileri, konu ile ilgili açıklama yapmayacaklarını, çekiliş şartnamesinde yazılı kuralların geçerli olduğunu ifade ettiler.

Muhabir: Muhittin sandıkçı

Yayıncı: Murat Kaban - RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Demirci İsmail Demirci İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title