Haberler
Güncelleme:

Taliban'dan dünyayı ayağa kaldıran bir infaz daha! 9 ve 10 yaşındaki iki çocuğu kafalarını keserek öldürdüler

Afganistan'da kontrolü tamamen ele geçiren ve hükümetini kuran Taliban'la ilgili son dönemde korkunç iddialar art arda gelmeye devam ediyor. Verdiği ılımlı mesajlara rağmen direniş gösteren sivilleri katlettiği öne sürülen Taliban militanlarının 9 ve 10 yaşındaki iki çocuğu kafalarını keserek öldürdüğü iddiası dünya gündemine bomba gibi düştü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

Selim Karslıoğlu:

Neymiş iddia edilmiş.HABER Kaynağı İngiliz vampiri BBC,ABD nin beşpara etmez Coni katil sürüsü Haber başlığındaki fitneye bakar mısınız?

97
60
yanıtYanıtla
Yusuf Açıkyıldız:

Hay ağzına sağlık kardeşim.. İşleri güçleri, karalama, algı yapma, insanların zihinlerini ele geçirme... Hep , Taliban şöyle yaptı, böyle yaptı, astı, kesti gibi , kötüleme karalama haberler.. Lütfen uyanık olun ve algıya gelmeyin. Şunu da şurdan belirteyim,, Talibanı Savunuyor diye düşünmeyin sakın... Ben Farklı bir bakış açısını size anlatmak istedim. Anlayana.

yanıt61
yanıt47
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

İki dingil gidin Afganistanda yaşayın o zaman

yanıt1
yanıt5
Yusuf Açıkyıldız:

Yorumun sonuna , ANLAYANA diye not düşmüştüm ama, RUM CUHURİYETİNİN bir tanesi Çift Dingillik yapmış resmen.

yanıt8
yanıt0
ŞABAN ALİ OCAKCI :

gazeteciler doğrulu kesinleşmemiş haber kaynağı belli olmayan sadece iddaa ediliyor diye bir haber yapmazlar zira haberin kaynağına ve doğruluğuna inmeden böyle bir haberin yapılaması yanlış olduğunu düşünüyorum.

54
24
yanıtYanıtla
Fuat Ali :

şimdi suçlu kim, talibanı oluşturup yıllarca talibanla mücadele süsü verip ortalığı tarmağar eden afkanların başına bela eden abd mi taliban mı bu vahşeti yapan cahil insan mı

33
25
yanıtYanıtla
Umid Kaziml:

)))) yav he he he

17
32
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Nagihan'da orda haa!!!

13
2
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Amerikalilar orda kac masum cocugu katletti? Bunu bilen varmi?

5
1
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

yalan ve palavra haber!! bunu isid bile yapmaz!!!!!!

3
1
yanıtYanıtla
Ahmet Han:

Bu habere inanmıyorum.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title