Haberler

Talat Bulut'tan, Kendisini Taciz ile Suçlayan Genç Kız Hakkında Bomba İddia: Babasını da Taciz ile Suçladı

Güncelleme:

Taciz iddialarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Talat Bulut, kendisini mahkemeye veren genç kız hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulunarak, "Ö.Ş daha önce İstanbul'a gelebilmek için babasını da cinsel tacizle suçlamış." dedi.

Yasak Elma dizisiyle ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncu Talat Bulut, taciz iddialarıyla gündeme gelmişti. Bulut sosyal medya hesabından kendisini mahkemeye veren Ö.Ş hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulunarak, "Ö.Ş daha önce İstanbul'a gelebilmek için babasını cinsel tacizle suçlamış." dedi.

Talat Bulut'tan, Kendisini Cinsel Taciz ile Suçlayan Ö.Ş Hakkında Bomba İddia: Babasını da Taciz ile Suçladı

BABASINI DA CİNSEL İSTİSMAR İLE SUÇLAMIŞ

Instagram hesabından Ö.Ş hakkında açıklama yapan Talat Bulut, "Sezon sonu altı yedi günlüğüne çalışmaya gelen Ö.Ş isimli kişi, ona cinsel tacizde bulunduğunu iddia ederek savcılık sürecin, başlattı.Savcılık takipsizlik kararı verdi. Mahkemeye gittiler. Mahkeme savcının aldığı kararın kesin doğru olduğu kararını verdi. Evet dünya çok küçük dün bir gazeteci tarafından Ö.Ş ile ilgili bir dosya ele geçirdiği üzerine bir yazı yazdı.1998 doğumlu olan Ö.Ş, 2013 yılında sırf İstanbul'a gidebilmek için savcılığa babası hakkında 'Bana cinsel tacizde bulundu" iddiasıyla şikayette bulunuyor. Bir yıl süren mahkeme sonucunda 'Sırf İstanbul'a gidebilmek için yalan şeyler söyledim" deyip babasının aklanmasını sağlıyor durum bu. Hepinize teşekkür ederim." dedi.

Talat Bulut'tan, Kendisini Cinsel Taciz ile Suçlayan Ö.Ş Hakkında Bomba İddia: Babasını da Taciz ile Suçladı

NE OLMUŞTU?

Sezon finalinden 1 hafta önce dizi setinde çalışmaya başlayan 19 yaşındaki kostüm sorumlusu Ö. Ş. işi gereği kravatını düzeltmek istediği 62 yaşındaki Talat Bulut'un kendisini arka odaya çağırarak dudağından öptüğünü belirtmiş ve olayın hemen ardından da durumu ekip arkadaşlarıyla paylaştığını belirtmişti. 6 gün sonra mahkemeye başvuran Ö.Ş'nin şikayeti üzerine olayı inceleyen Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı toplam 12 kişinin ifadesini dinledikten sonra taciz iddiasıyla ilgili Talat Bulut hakkında delil yetersizliğinden takipsizlik kararı vermişti. Daha sonra Ö. Ş.'nin avukatı Sibel Önder'in karara yaptığı itiraz başvurusu da reddedilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

Adınızı Yazın:

dizi seti çalışanıyım olayın aslını size ben anlatayım. o kız talat buluttan iki TL istedi püskevit almak için talat bulutta cebindeki püskeviti çıkarıp kıza vermeye çalışınca elleri mahrem yerlerine değdi yanlışlıkla kız birden bağırmaya başladı sonra talat bulut o yes o yes diyip lavaboya koştu sonradan öğrendikki kamyonu deviriyormuş o anda olay böyle oldu yani tamamen yanlışlıkla

14
10
yanıtYanıtla
Savci:

Bundan sonra isveren bayan isci almiyorum derlerse ne olacak Allah iftiradan korusun Türk kadinlarina asla güven olmaz vallahi yanarsin

14
8
yanıtYanıtla
isim:

büyük rezil şirketler biz kadını koruyoruz diye kadınla son görüşmeye kaldık o kadın ben erkek olduğum için kadını seçtiler. kadınların bu kadar at koşturup bu kadar erkekten fazla haklara sahip başka ülkeler varmıdır bilmiyorum.

yanıt5
yanıt2
Justice:

Adama atmadik camur birakmayanlar simdi nerdesiniz?

18
2
yanıtYanıtla
Mertolun:

Çok şükür olay aydınlanıyor! Ama iftiracıların yanına kalmamalı ! Çamur at izi kalsın olmaz!

17
1
yanıtYanıtla
DOKTOR BU NE?:

İyi de Hande Ataizi de yıllar önce sizin tacizinize uğradığını açıkladı. bunu ne yapacağız?

6
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çamur at izi kalsın , herkes için geçerli. .

13
0
yanıtYanıtla
GOSSİPGİRL:

ADAM GB ADAM KIZ DENGESİZ BİRİ BELLİ Kİ

12
1
yanıtYanıtla
ÖZ Osmaniye:

İYİ BİR HALT OLSAN ZATEN ÜNLÜ YAPMAZLARDI SENİ. NE KADAR AHLAKSIZ KARAKTERSİZ VARSA HEPSİ BİR PROĞRAM İLE KARŞIMIZA ÇIKARTILIYOR.

3
8
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

ANNESİNİ SEVMEYENİN EVLADI OSMANİYE SANA ACI BİR HATIRA BIRAKTI GALİBA. ANNENE SELAM SÖYLE O BİLİYO

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title