Haberler

Talat Bulut Sosyal Medya Hesabından Meydan Okudu: Ben Burdayım

Güncelleme:

Hakkında açılan taciz davasında takipsizlik kararı verilen Talat Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meydan okudu. Bulut, "Ben burdayım." dedi.

Talat Bulut'un başrol oynadığı Yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanı olarak görev yapan Özge Şimşek, oyuncunun 31 Mayıs'ta dizi setinde kendisini taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma başlatan savcılık, Özge Şimşek'in iddialarını incelemeye aldı. Hakkında takipsizlik kararı kesinleşen Talat Bulut, ''Bazen ayrılıklarda, özlem duyarsınız, kokusunu hatırlarsınız burnunuzun direği sızlar. Özlemle merhaba canlar. Bu sızıyı azaltan avukatıma teşekkür ederim.'' demişti.

Talat Bulut Sosyal Medya Hesabından Meydan Okudu: Ben Burdayım

"BEN BURADAYIM"

Talat Bulut Instagram hesabından paylaştığı video ile meydan okuyarak, ''Merhaba herkese. Ben de Yasak Elmayı gerçekleştirmek için buradayım. Pardon ya ben zaten burada değil miydim? Hiçbir yere gitmedim ki.'' dedi.

Talat Bulut Sosyal Medya Hesabından Meydan Okudu: Ben Burdayım

NE OLMUŞTU?

Talat Bulut'un rol aldığı dizide kostüm asistanı Özge Ş.'yi taciz ettiği iddiası magazin gündemine oturmuştu. 19 yaşındaki asistan Özge Ş. yaşadıklarını anlatarak, "Talat Bulut'un kravatını düzeltecektim, 'Gel, arka tarafta bakalım' dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var" demişti.

Talat Bulut Sosyal Medya Hesabından Meydan Okudu: Ben Burdayım

YASAK ELMA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.

Talat Bulut Sosyal Medya Hesabından Meydan Okudu: Ben Burdayım

Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız'ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep'i de etkileyecektir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Talat Bulut Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

Adınızı Yazın:

Adam ne kadar karaktersiz çıktı. Yapımcı da, bu dizide rol alanlarda bence tavırlarını ortaya koymalılar. Ama adamlar ve bayanlar reklam peşinde. Anlaşılan oynayan ve oynatan herkes durumdan menmun. Rezalet

1
9
yanıtYanıtla
Muradi:

TERBIYESIZ ADAM: Neoldu gicigna mi gitti kocum? Aglama orda hahahahaha

1
5
yanıtYanıtla
Isimsiz:

sen olmasaydin izlenmezdi zaten !

4
0
yanıtYanıtla
Tr:

Yazık çok yazık ekran arkası veya onu farketmez türk kızlarının hayatı bir şekilde karartiliyor yozlastiriliyor

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yani şu işim aslı bir sır olarak kalacak şahsen ben bu taciz olayının gerçekten olup olmadığı konusunda ne düşüneceğimden emin değilim inşallah olmamıştır diye temmenni ediyorum

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title