Haberler

Talat Bulut'la Devam Kararıyla Topa Tutulan Yapımcı Fatih Aksoy İlk Kez Konuştu: Bilmeden Yazıp Çiziyorsunuz

Güncelleme:

Taciz iddialarıyla gündeme gelen Talat Bulut'la devam kararı alan yapımcı Fatih Aksoy, ilk kez konuştu. Aksoy, "Hepiniz dosyayı bilmeden yazıp çiziyorsunuz" dedi.

Taciz davasından takipsizlik kararının ardından Talat Bulut'un Yasak Elma dizisine devam etmesi büyük tepki çekmişti. Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy da eleştirilerin hedefi olmuştu. Gözlerin çevrildiği Fatih Aksoy sonunda konuştu.

ÇALIŞANLARINA KÖTÜ DAVRANILMASINA İZİN VERMİYOR

Milliyet'ten Özay Şendir'e konuşan Fatih Aksoy şu açıklamalarda bulundu; "Fatih Aksoy'u, en ünlü yıldızlarının bile MED Yapım çalışanlarına kötü davranmasına izin vermeyen bir adam olarak tanıdım. Bu tanıklığa güvenerek, Talat Bulut'un 'Yasak Elma'ya devam kararıyla ilgili kendisini aradım. Konuşmaya, "19 yaşında bir kız, tanığı yok diye, 'iftira atan insan' konumuna mı düştü?" diye başlayacak oldum, "Dur bakalım" dedi ve başladı anlatmaya:

DOSYAYI BİLMEDEN YAZIP ÇİZİYORSUNUZ

"Bu konuda, "Savcılığa şikayet et" diyen de benim, "Savcılığa başvurman buradaki pozisyonunu değiştirmez, sen lütfen işine devam et" diyen de... Hepiniz dosyayı bilmeden yazıp çiziyorsunuz. O genç kız ifadesinde "Odada yalnızdık" diyor ama takipsizlik kararı veren Savcı, tam 12 kişinin ifadesini aldı, biliyor musun? Üstelik o genç kızın avukatının istediği tanıklar da var, bu 12 kişi arasında... Diğer kostümcü, onların olayı anlattıklarını söylediği diğer kişi ve o gün kızı almaya gelen erkek arkadaşı hepsi dinlenmiş.

Talat Bulut'la Devam Kararıyla Topa Tutulan Yapımcı Fatih Aksoy İlk Kez Konuştu: Bilmeden Yazıp Çiziyorsunuz

BEN İLKELERE GÖRE ÇALIŞIRIM KİŞİLERE GÖRE DEĞİL

"Daha ilk gün, "Mahkemenin vereceği kararı beklemem, savcı dava açtığı an, Bulut'la yollarımızı ayırırız" diyen benim. Savcı, ciddi bir sosyal medya baskısına rağmen ve o kadar kişiyi dinledikten sonra bir karar vermiş. Ne yapayım, kendim mahkeme mi kurayım? Ben kişilere göre değil, ilkelere göre çalışırım.

Talat Bulut'la Devam Kararıyla Topa Tutulan Yapımcı Fatih Aksoy İlk Kez Konuştu: Bilmeden Yazıp Çiziyorsunuz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Talat Bulut Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

HANDE:

ZATEN TALAT BULUTTAN EMİNDİM BÖYLE BİRŞEY YAPMICANDAN. . 19 LUK ARKADAŞ GÜNDEM OLMAK İSTEDİ BELLİ Kİ. . AYIP AMA KAÇ YAŞINDA ADAMA İFTİRA. . EDEP YAHU EDEP

6
6
yanıtYanıtla
Cnclm:

Bu adam olmazsa bu dizi tutmaz.

7
2
yanıtYanıtla
ra:

haaaa bu arada sözde amerikayi protesto edenler ve fox tv, yi seyredenler gercekten cooook iyi protesto yapiyorsunuz hepinizi alkisliyorum

6
3
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Beni alkışlama kendini alkışla hanzo

yanıt2
yanıt1
Berke candan:

Arkadaşlar bu ülkede savcıların af etmediği tekşey istismar ve bir savcı bu kararı vermişse emin olun haklı bir yan bulmuştur çünkü birini bitirmek istiyosan sadece beni taciz etti demen yeterli ama lütfen günahsız insanlara iftira atmayalım

8
0
yanıtYanıtla
işimizi buna bağladık:

sabah bu adamın uçkuruyla uyanıyoz akşam bunla uyuyoruz. abi ne değerliymiş ya

6
1
yanıtYanıtla
kader:

kızda yalan soyluyor olabılır reytıng ugruna adamda cok basıttır yapmıstır kadın opecegı zaman nıye agzına burnuna vurmadı acaba tvlere cıkıp reklam verme geregı duydu buda bır soru ?

6
0
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Talat Bulut dizide oynamamış veya oynamamış Ekim'' e kadar yolu var

2
2
yanıtYanıtla
dersim:

sen ilkin yazmayı öğren . ayrıca talat bulut gibi bir adam olda ilkin öyle konuş.

yanıt1
yanıt0
ÜMRANİYELİ..:

Bırakın diziyi Fox TV bile izlemem.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title