Haberler

Talat Bulut, Bu Kez Altan Erkekli'nin Açıklamalarına Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Altan Erkekli, bir röportajda, "Her gece borçlarımı düşünmekten bıktım!" demişti. Taciz iddialarıyla adı sıkça gündeme gelen Talat Bulut, Altan Erkekli'ye tepki göstererek, "Her filmde oynamana rağmen 1 milyon dolarlık evin borcunu ödemek de çok zor." dedi.

Altan Erkekli, verdiği bir röportajda, "Her gece borçlarımı düşünmekten bıktım!" demişti. Dizi setindeki taciz iddialarıyla adı sıkça gündeme gelen Talat Bulut, Altan Erkekli'nin bu açıklamasına tepki gösterdi.

Talat Bulut Bu Kez Altan Erkekli'nin Açıklamalarına Tepki Gösterdi

"AH CANIM ALTAN ERKEKLİ"

Çağan Irmak'ın yeni filmi 'Bizi Hatırla'nın başrol oyuncusu Altan Erkekli, verdiği bir röportajda, evinin taksitleri için "Şu borcum bitsin artık. 63 yaşımda, her gece onları düşünmekten bıktım" ifadelerini kullanmıştı. Altan Erkekli'nin bu sözlerine Talat Bulut'tan manidar bir yorum geldi. Talat Bulut, "Ah canım Altan Erkekli kıyamam sana. Bu yüzden sen Akbil kullanıyorsun. Her filmde oynamana rağmen 1.000.000 $ evin borcunu ödemek de çok zor. Ömrün uzun olsun." dedi.

Talat Bulut Bu Kez Altan Erkekli'nin Açıklamalarına Tepki Gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Altan Erkekli Talat Bulut Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (8)

Malatyaspor:

Talat buluttan nefret edenler kimler acaba

5
4
yanıtYanıtla
Nane:

Sadece sen milleti karıştırma mal

yanıt1
yanıt4
su:

trilyonluk evlerde oturma hayali kurarsanız sabahlara kadar uykunuz olmaz işte. Biraz az uçun. Giderken burada kalacak mallarınız. Geride kalanlar 3 gün sonra senin uykularını kaçıran o malları teker teker satacak ve çatır çatır yiyecek. Senin yapamadığını onlar yapacak. . . . . . Yiyin için gezin. Artık bir ayağınız o tarafta akılsızlar. . . . .

8
0
yanıtYanıtla
TACİZCİ GÜNDEM DEĞİŞTİRİYOR:

yaptıkları yetmezmiş gibi ona buna laf atıp gündem yaratan bu tip kimin torpillisi acaba

4
3
yanıtYanıtla
Realist:

Sen Altan Abiye laf söyleyecek en son kişi bile değilsin ki direkt olarak hiç laf söyleyemezsin. Altan Abinin sanat dünyasında bir saygınlığı var, sende saygınlığın s’sinden bile bahsedemeyiz.

2
1
yanıtYanıtla
mustafa:

o değilde harbiden doğru altan erkekli her sinema ve dizi de var nasıl borç içinde olabilir?

2
0
yanıtYanıtla
doğru ama:

1 milyon dolarlık ev alarak.

yanıt0
yanıt0
YETMİŞ3:

Talat Bulut adamlık sınıfında sınıfa kaldı. adam olmak için ömrü yetmez

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title