Haberler

Talasemi Derneği'nin Etkinliği İleri Bir Tarihe Ertelendi

Talasemi Derneği Gaziantep Şubesi'nin 30 Mayıs'ta Düzenleyeceği Yemekli Program, Maddi İmkansızlıklar Nedeniyle İleri Bir Tarihe Ertelendi.

Talasemi Derneği Gaziantep Şubesi'nin 30 Mayıs'ta düzenleyeceği yemekli program, maddi imkansızlıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Talasemi Derneği Gaziantep Şube Başkanı Filiz Çıtacı, Dünya Talasemi Günü etkinlikleri çerçevesinde 30 Mayıs'ta düzenleyecekleri gala yemeğinin iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendiğini belirtti. Derneğe üye çocukların gönüllerince eğlenmesi ve Gazianteplilerle bir araya gelmesi için organize edilen yemeğin maddi destek alamadıkları için ertelendiğini kaydeden Çıtacı, organizasyonun iptalinden dolayı üzgün olduklarını ifade etti. Çıtacı, şunları söyledi:

"30 Mayıs tarihinde düzenlenecek gala yemeğimiz maddi imkansızlıklar nedeniyle iptal edildi. İptal edilen yemeğe katılacak olan ünlü sanatçı Türkü'ye teşekkür ediyorum. Bunun yanında yemek organizasyonu için yoğun şekilde çalışma yürüten tüm arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum." (OÇ-OÇ-Y) 28.05.2008 17:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title