Haberler

Talasemi Derneği'nden Doç. Dr. Yılmaz'a Vefa Örneği

Talasemi Derneği Gaziantep Şubesi Üyeleri, Tedavileri Konusunda Kendilerine Yardım Eden Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Yılmaz'a Teşekkür Belgesi Verdi.

Talasemi Derneği Gaziantep Şubesi üyeleri, tedavileri konusunda kendilerine yardım eden Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Yılmaz'a teşekkür belgesi verdi.

Talasemi Derneği Gaziantep Şube Başkanı Filiz Çıtacı, Doç. Dr. Mehmet Yılmaz'ın hastalara yönelik maddi ve manevi her türlü yardımda bulunduğunu ve onların bir an önce sağlığına kavuşabilmesi için büyük çaba harcadığını belirtti. Hastaların şu an en büyük sıkıntısının kan olduğuna dikkat çeken Çıtacı, bugüne kadar Kızılay Kan Merkezi'ne kan veren donorlerin bundan böyle Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Kan Bankası'na başvurmalarını da istediklerini kaydederek, “3 haftadır halen kan alamamış olan hastalarımız var. Bu hastalarımıza kan bulmakta zorlanıyoruz. Bize kan bağışında bulunan vatandaşlarımızın bundan böyle Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Kan Bankası'na da başvurmalarını istiyoruz. Donörlerin bağışladığı kana ancak böyle ulaşabiliriz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dernek üyesi hastalara maddi ve manevi yardımda bulunan Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Yılmaz'a teşekkür belgesi verildi.

(OÇ-OÇ-Y)

13.01.2008 13:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title