Haberler

'Biz Pişirelim Siz Ulaştırın' artık 4 merkezden

Güncelleme:

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın Ramazan Ayı ile birlikte başlattığı "Biz pişirelim siz ulaştırın" uygulaması daha fazla haneye ulaşarak devam ediyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın Ramazan Ayı ile birlikte başlattığı "Biz pişirelim siz ulaştırın" uygulaması daha fazla haneye ulaşarak devam ediyor. Bu kapsamda 'Tam kapanma süreci' ile birlikte hem hazırlanan kişi başı yemek sayısı hem de dağıtım noktası artırıldı.

Ramazan Ayıyla birlikte başlatılan uygulama ile belediye tesislerinde hazırlanan iftarlık yemekler, ihtiyaç sahibi ailelerin yanı sıra yaşlı, hasta ve engellilere yine vatandaş eliyle ulaştırılıyor.

Kapsamı genişletilen uygulamada 'Tam kapanma' döneminde vatandaşların daha rahat ve kolay ulaşabilmesi için yemek adedi ve dağıtım noktaları da arttırıldı. Buna göre önceden Selçuklu Kültür Evi ve Osmanlı Kültür Evi olmak üzere 2 noktadan yemek dağıtımı gerçekleştirilirken bunlara Tablakaya'da bulunan Hayır Çarşısı ile Yenidoğan Mahalle Muhtarlığı önü de eklendi. Böylece dağıtım noktası 2'den 4'e çıkarılırken dağıtılan paket servis yemek sayısı da binden 2 bine yükseltildi.

Her gün 17.30'dan itibaren gerçekleştirilen "Biz pişirelim siz ulaştırın uygulaması" Ramazan Ayı boyunca devam edecek. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Talas Belediyesi Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title