Haberler

Talas Belediyesi'nin Kadın Personeli Anneler Günü Kutlamasında Buluştu

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu 8 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü dolayısıyla belediyede çalışan kadın personeli kahvaltıda buluşturdu.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu 8 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü dolayısıyla belediyede çalışan kadın personeli kahvaltıda buluşturdu.

Anneler Günü hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Anneler Günü dolayısıyla eşim, meclis üyelerimiz ve çalışan kadın personelimizle kahvaltı yaparak bir araya geldik. Toplumun birlik ve beraberliğini sağlayan temel unsurların başında annelerimiz yani kadınlar geliyor. Anneler Günü bizim için tek bir gün değil, yılın tamamıdır. Kadınlar bizim için çok önemlidir çünkü onlar bizim için tutkal vazifesi görüyor. Hem kendi annemin hem de onun şahsında tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum. Emekleri için çok teşekkür ederim. Onların hayır dualarını bekliyoruz." dedi.

Belediye olarak tüm faaliyetlerinin her aşamasında kadınların olduğunu vurgulayan Başkan Palancıoğlu, "Kadınlara yönelik projeler yapıyoruz. Kadın kültür merkezi ve kapalı çocuk oyun merkezi yapacağımızın sözünü vermiştik. Şuanda inşaatı tamamlandı. İnşallah bir, bir buçuk ay içerisinde hizmete kazandıracağız. Çok güzel bir proje oldu. Anneler artık jimnastik yaparken veya işe giderken, kapalı çocuk parkına çocuklarını bırakıp gerekli işlerini yapabilecekler. Pilot olarak burada başlayan projemizi farklı mahallelerde de uygulamaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Tüm kadınların Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Palancıoğlu, kadın personele hediyeler vererek, birlikte özçekim yaptı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Talas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title