Haberler

Talas Belediyesi'nde Devir Teslim

Talas ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Belediye Başkanı seçilen Dr. Mustafa Palancıoğlu, mazbatasını alarak görevine başladı.

Talas ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Belediye Başkanı seçilen Dr. Mustafa Palancıoğlu, mazbatasını alarak görevine başladı.

Adliye binasında Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte mazbatasını alan Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, belediyede düzenlenen devir teslim töreninde görevi eski başkan Rifat Yıldırım'dan devir aldı.

Törene AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Milletvekili İsmail Tamer, İlçe Başkanı Ragıp Dost, İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çakır ve çok sayıda partili katıldı. Makamda gerçekleşen törende Başkan Rifat Yıldırım, görevlerin geçici olduğunu belirterek, "Asıl olan hizmettir. Bizde asla bir küsmek ve kırılmak söz konusu değildir. Borçlu bir belediyeden kasasında 3,5 milyon TL'si olan bir belediye bırakıyoruz. Gök kubbede hoş bir seda bırakıyoruz. Bundan sonra yeni Türkiye'de Talas ve Kayseri çok daha farklı olacak" dedi.

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 5 yıllık sürenin çok çabuk geçeceğine inandığını belirterek, "Bizler de bu makamı devrettiğimizde güzel bir şekilde anılmayı istiyoruz. Kocasinan'da Bekir Başkan'ın 20, Talas'ta Rifat Başkan'ın 10 yıl yıpranmadan hizmet etmesi güzel şey. İnşallah Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip eder. Amacımız halis niyetle ekibimizle, Büyükşehir Belediyemiz ve milletvekillerimizin desteğini alıp büyük hizmetler etmek. Kalkınma Ajansı'ndaki ve yurtdışı tecrübelerimizle güzel hizmetler yapacağız. Talas'ta belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçemizi farklı alanlarda öne çıkaracak çalışmalar yapacağız. Rifat Beye ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise, Talas'ın geçmişte küçük bir ilçeyken 10 yılda 120 bin nüfusa ulaşmasının çok önemli olduğunu anlatarak, "Bu gelişmede emeği olan Rifat Beye teşekkür ediyoruz. Tarihi dokuyu harekete geçirdi, Ali Dağını dünyaya tanıttı, Talas'a çok büyük katkı sağladı. Umuyorum bu çıta daha da yukarı taşınacaktır" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından eski başkan Rifat Yıldırım yeni başkan Mustafa Palancıoğlu ile sarıldıktan sonra birbirlerine çiçek hediye ettiler. Başkan Yıldırım'ı kapıya kadar uğurlayan Başkan Palancıoğlu, edilen dualarla görevine başladı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rifat Yıldırım Kocasinan Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title