Haberler

Taksitle Aldığı Minibüsü Gözleri Önünde Kül Oldu

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde 42 yaşındaki Atakan Sorgun'un 5 ay önce taksitle aldığı ikinci el minibüsünde seyir halindeyken yangın çıktı.

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde 42 yaşındaki Atakan Sorgun'un 5 ay önce taksitle aldığı ikinci el minibüsünde seyir halindeyken yangın çıktı. Araçtan indirdiği oğlunu yanına alıp çaresizce söndürme çalışmalarını izleyen Sorgun, "Aracımı geçen mart ayında taksitle almıştım hala taksitlerini ödüyordum. Daha 8 ayı vardı" dedi.

Ankara'da oturan ve taşımacılık yapan Atakan Sorgun, 06 AZ 5616 plakalı minibüsüyle Adana'dan Kemer'e jakuzi getirdi. Ovacık Mahallesi'ne malzemeyi bırakan Sorgun, birlikte geldiği oğluyla dönüşe geçtiği sırada dün saat 15.30'da aracın motor kısmından duman yükseldiğini gördü. Güçlükle aracı yol kenarına park eden Atakan Sorgun, motor kaputunu açtığında alevleri gördü. Atakan Sorgun, oğlunu da alarak minibüsten uzaklaştı.

YANGINA MÜDAHALE EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ve Kemer Orman İşletme Şefliği ekipleri yangına müdahale etti. Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de yolda güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınırken, itfaiye ekipleri alev alan benzin deposunu söndürmekte oldukça zorlandı.

"HALA TAKSİTLERİNİ ÖDÜYORDUM"

Atakan Sorgun ise oğluyla birlikte bir köşeye oturup çaresizce yanan aracının söndürülmesini bekledi. Aracın sigortası olduğunu ancak kaskosunun olmadığını belirten Atakan Sorgun, "Aracın birden bire freni boşaldı. Ben 'hidrolik mi kaçırdı' diye pompalayarak aracı durdurdum. İndiğimde motor kısmından tutuşmuştu araç. Oğlumu da hemen indirdim. Motor kaputunu açtım, 'söndürebilir miyim' diye baktım, yapacak bir şey yoktu. Mecburen uzaklaştık. Aracımı geçen mart ayında taksitle almıştım hala taksitlerini ödüyordum. Daha 8 ayı vardı" dedi.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sorgun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title