Haberler

Taksim Meydanında Taksicilerin Sıra Kavgası Kamerayla Anbean Kaydedildi

Güncelleme:

Beyoğlu Taksim Meydanı'nda çalışan ticari taksi sürücüleri arasında sıra tartışması çıktı. Taksicilerin kavgası kameralar tarafından anbean kaydedildi.

SİNİRLERİNE HAKİM OLAMAYAN SÜRÜCÜ MESLEKTAŞINA SALDIRDI

Beyoğlu Taksim Meydanı'nda çalışan ticari taksi sürücüleri arasında sıra tartışması çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sonrasında bir taksi sürücüsü sinirlerine hakim olamayarak arkadaşına saldırmaya başladı.

DİĞER SÜRÜCÜLER ARAYA GİRDİ

Taksi sürücülerinin yumruklu kavgası yine aynı bölgede çalışan ticari taksi sürücülerinin araya girmesiyle sona erdi.

Meydanda müşteri bekleyen taksicilerin birbirine girdiğini gören vatandaşlar ise olanları şaşkın gözlerle izlerken, yaşanan o anlar kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beyoğlu Taksim 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024?
500

Yorumlar (12)

Gurbetci:

Turistlik bolgelerde taksicilerin yuzde 80i pis hirsiz. Haram yiyen taksicilerle dolu.

11
0
yanıtYanıtla
isim:

bıktım taksicilerden geçen yolda yolcu indirirken binmek istedim abi arkada taksi durağı var alamam dedi ne alaka yolun diğer sonunda. ne para üstü verirler ne mesafe beğenirler.

10
0
yanıtYanıtla
mert:

bunlarin cogu taksici degil Magandanin hasi

9
0
yanıtYanıtla
ÇEVİRMEN:

Sonra millet niye Uber''e biniyor diyorlar? Eşkıyalık, dolandırıcılık, taciz, kuralları hiçe sayma hepsi var bunlarda.

7
0
yanıtYanıtla
EĞİTİM VERİLMELİ:

TAKSİCİLERE EĞİTİM VERİLMELİ OKULU AÇILMALI EN UFAK SİCİLİ OLANLAR ALINMAMALI VE UZAKLAŞTIRILMALI

6
0
yanıtYanıtla
ronaldo:

eşkiya gibi hepsi

4
0
yanıtYanıtla
Timsah:

Ulan Halkımız bu uber sayesinde konforlu , rahat ve insan olduğunu anlayabildiği bir toplu taşımaya bindi. Onuda bu millete çok gördünüz. Ne diyim bize rahat yok herhalde. . .

4
0
yanıtYanıtla
UBER:

Birakin birbirlerini yesinler.

3
0
yanıtYanıtla
uber:

uberciiz

1
0
yanıtYanıtla
123455:

SONRA NİYE UBER KULLANIYORSUN DİYORLAR DAHA KENDİ ARALARINDA ANLAŞAMIYOR BU ZERZEVATLAR

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title