Haberler

Taksim Meydanı'ndaki Liseli Kızların "Namus" Kavgası

Taksim Meydanı'nda Buluşan Liseli Kızların "Falçatalı" Kavgasının Ardından Yaralı Yakınları Olayın Zanlısı Genç Kıza Tepki Gösterdi. Araya Girerek Zanlıyı Uzaklaştırılan Polis, Yaralı Yakınını da Sakinleştirmeye Çalıştı.

Taksim Meydanı'nda buluşan liseli kızların "falçatalı" kavgasının ardından yaralı yakınları olayın zanlısı genç kıza tepki gösterdi. Araya girerek zanlıyı uzaklaştırılan polis, yaralı yakınını da sakinleştirmeye çalıştı.

İddialara göre, Şişli Sağlık Meslek Lisesi'nde okuyan genç kızlar arasında A.Ö. isimli öğrencinin dövülmesinin ardından başlayan olayda, iki grup öğrenci arasındaki husumet internet ortamına taşındı. Taksim İlkyardım Hastanesi'nde staj yapan öğrencilerle, diğer grup arasında internet ortamında yaşanan küfürleşmenin ardından lise son sınıf öğrencisi genç kızlar, Taksim Meydanı'nda buluşmaya karar verdi. Taksim'e gelen iki grup arasında çıkan kavgada öğrencilerden 17 yaşındaki P.K., falçatasını çekerek, A.Ö.'yü sol bacağından yaraladı. Falçatanın yanlışlıkla isabet etmesi sonucu yanındaki M.Ç. de kolundan yara aldı. Yaralılar Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılırken, gözaltına alınan P.K. da sağlık kontrolü için aynı hastaneye getirildi.

Olaya şahit olan genç kızların arkadaşları da hastaneye koştu. Hastane içinde A.Ö.'nün annesiyle karşılaşan P.K. ve ailesi arasında tartışma yaşandı. Polis bunun üzerine araya girerek tarafları ayırarak P.K'yı uzaklaştırdı. A.Ö.'nün annesi M.Ö. de kızını yaralayan P.K'nın peşine düştü. Polis tarafından fark edilen kadın uzaklaştırıldı ve sakinleştirildi. P.K'nın babası da K.K., "Bir şeyden haberim yok. Bana telefon açtılar, ben de işimi bırakarak hemen geldim. Ben de bilmiyorum" dedi. Yaralı A.Ö'nün annesi de P.K'nın çocuklarını yaraladığını söyleyerek tepki gösterdi.

Yaralı öğrencilerden A.Ö'nün ameliyata alındığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(MFY-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title