Haberler

Polise "Motosikletini Çek, Sokağa Giremiyorum" Diyen İtfaiye Şoförü Cezayı Yedi

Güncelleme:

Taksim İstiklal Caddesi üzerindeki bir hayvan kurtarma olayına giden itfaiye ekipleri, caddeye girmek için trafik polisinden park halindeki motosikletini kaldırmasını istedi. Çıkan tartışma sonrası itfaiye aracına ceza kesildi.

Taksim İstiklal Caddesi üzerindeki bir hayvan kurtarma olayına giden itfaiye ekipleri, caddeye girmek için trafik polisinden park halindeki motosikletini kaldırmasını istedi. Ancak polisin ekiplere yanlış yerden caddeye girdiğini söyleyerek motosikletini kaldırmaması üzerine ortalık karıştı. Çıkan tartışma ceza yazmak isteyen polise ehliyetini vermeyerek ayrılan şoföre 380 lira ceza kesti.

HAYVAN KURTARMAK İÇİN GİTTİLER

Olay Taksim İstiklal Caddesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre, İtfaiye Komuta Merkezine gelen bir ihbar üzerine Beyoğlu İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekip, İstiklal Caddesi üzerindeki hayvan kurtarma olayına gitmek üzere yola çıktı. Bir süre sonra caddenin girişine gelen ekipler, içeriye girmek istedi. Ancak giriş yapan yapacak olan ekipler, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı motorize ekipte görevli olan polis memurunun uygulama yaptığı ve motosikletinin olduğunu gördü.

TARTIŞMA ÇIKTI, MÜDAHALE GECİKTİ

Araçtan inen ekibin şoförü, polis memuruna içeriye girmek için motosikletini kaldırmasını söyledi. Ancak memur da şoföre yanlış yerden girdiğini söyleyerek motosikletini kaldırmadı. Bunun üzerine itfaiye ekipleri ile polis memuru arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın yerini bir süre sonra arbedenin alması üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Vatandaşların da araya girmesiyle ehliyetini vermeyen itfaiye şoförü ve ekibi olaya müdahale edemeyerek caddeden ayrıldı.

PLAKAYA 380 LİRA CEZA

İtfaiye ekiplerinin olay yerinden ayrılmasının ardından polis memuru da ekip aracının plakasına ceza yazdı. "Trafiği tehlikeye düşürmek" ve "kaldırımı işgal etmek" suçlarından ekip aracına 380 lira ceza yazan polis işlemi yaptı. Olayı gören Erol Yayla, "İtfaiye ekipleri gelerek korna çaldı ve anons etti. Polis memuru da 'azıcık ileriden gir' dedi. Manevra yapınca araba sallandı biz devrilecek sandık.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstiklal Caddesi Beyoğlu Taksim 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (39)

ihsan:

o polisı atmalılar hayır gelmez kendını begenmıişten

16
15
yanıtYanıtla
EMNIYET MÜDÜRÜ:

Benim yönlendireceğim yoldan gideceksiniz. Burda babanızın yolu yok. Başlarım geçiş üstünlüğü nüze. Orda operasyon yapıyorum. Yerim itfaiyenizi.

10
21
yanıtYanıtla
KİTAPTA ÖÖÖÖLE YAZİİİ:

O ARTİS TRAFİK POLİSİ EĞİTİME GÖNDERİLMELİ NE OLURSA OLSUN İTFAİYE ARAÇLARI AMBULANSTAN SONRAİKİNCİ SIRADA GEÇİŞ ÜSTÜNLÜĞÜNE SAHİPTİR

17
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İTFAİYE AMBULANS ARAÇLARI HER YOLA GİRER. BAKAN VEKİL VE YAKINLARI POLİSLERİ EZİNCE ÜZÜLMÜYORUM ARTIK BU TİP HABERLERİ GÖRÜNCE

11
13
yanıtYanıtla
putin:

Trafik polisi saçmalamış

15
8
yanıtYanıtla
ADALET:

Cezanın iptal edilmesi gerekir. Itfaiye sonuçta yararlı işler yapmak için uğraşıyor. Polislerde ego tavan. Iki motosikleti alsanız ne olurdu?

13
9
yanıtYanıtla
Kültür devrimi:

Can tehlikesine göre öncelik belirlenir 1 ambulans 2 itfaiye 3 polis polis yasayı çiğnedi işinden etmesinler işsizler ordusu çok zaten ama polise uyarı cezası verilmelidir

12
10
yanıtYanıtla
eşcinsel selahattin:

Bir üniversite hocası olarak belirtiyorum, insanlık bitti artık günümüzde söylenecek söz yok.

18
4
yanıtYanıtla
vedat:

asıl o polise ceza yazmak lazım. öyle embesilleride polis diye görevde tutanlarada aynı cezadan yazmak haktır. :@

14
6
yanıtYanıtla
Feys:

Öncelik itfaiyenindir her ikisi de kamu yararına çalışıyor,problem olmamalı,birde Devletin Çekici terörüne dur demesi lazım,çekici para toplamak için gece bile çalışıyor,gerçekten layıkıyla işlerini yapsalar eyvallah,ama amacının dışında iş yapıyorlar ve vatandaşın bedduası için aliyorlar

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title