Haberler

Yarışma için İstanbul'a Gelen Dansçılar Taksim Metrosunda Böyle Dans Etti

Güncelleme:

Dans yarışması için Muğla ve Marmaris'ten İstanbul'a gelen dansçılar son provalarını Taksim metrosunda yapınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Beyoğlu'nda düzenlenen 'Bachata star' isimli dans yarışmasına katılmak için Muğla ve Marmaris'ten gelen dansçılar, yarışmadan önce Taksim Meydan ve Taksim metrosunda son provalarını yaptı. sokak sanatçıları tarafından çalınan müzik eşliğinde tekrar dans eden dansçılar, çevredeki insanlar tarafından ilgiyle izlendi.

TAKSİM METROSUNDA SON PROVALARINI YAPTILAR

Beyoğlu'nda düzenlenen 'Bachata star' isimli dans yarışmasına katılmak için Muğla ve Marmaris'ten gelen dansçılar, yarışmadan önce Taksim Meydan ve Taksim metrosunda son provalarını yaptı.

MUĞLA VE MARMARİS'TEN İSTANBUL'A GELDİLER

Marmara Dans Akademisi'nden Utku Şahiner ve Sema Tıraş, Muğla O2 Latin Dans ekibinden de Hüseyin Onur Çelebi ve Eylem Topa 2010 yılından bu yana uluslararası çapta düzenlenen şampiyonanın Türkiye ayağı yarışı için Muğla ve Marmaris'ten İstanbul'a geldi.

METRODA DANS ETTİLER

4 dansçı arkadaş konaklayacakları otel odasına yerleştikten sonra yarışmasının yapılacağı Beyoğlu'nda bulunan Taksim Meydanı'na geldi. Meydanda bir süre dans figürlerini sergileyen çiftler daha sonra da Taksim metrosuna indi. Metro girişinde sokak sanatçıları tarafından çalınan müzik eşliğinde tekrar dans etmeye başlayan dansçılar, o an oradan geçen insanlar tarafından ilgiyle izlendi.

GÖRENLER TELEFONA SARILDI

Yarışma öncesi son prova niteliğinde yapılan danslarını uzun süre devam ettiren çiftler daha sonra metrodan çıkış yaptı. Dansı seyreden bazı kişiler de o anları cep telefonu kameraları ile kaydetti. Dansçılardan Utku Şahiner, atmosferi güzel bulunca dans etmeye başladıklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Taksim Muğla 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Dürbünlü:

ecdadımızın ve şehitlerimizin kesinlikle kemikleri sızlamıştır,,onlar bu vatanı,,bizlere rezillik yapsınlar diye bırakmadılar,,dört dörtlük müslüman olsunlar diye bıraktılar..çok üzücü bir durum.

5
4
yanıtYanıtla
Müzeyyen:

Çok Dogru Söylüyorsun Hocam.

yanıt1
yanıt0
Berfin Kar Tanesi:

Aynen katılıyorum.

yanıt1
yanıt0
cok:

emının sıgara ıcıyorsundur ecdadına sahıp cıkmak saygı duymak ve gercek musluman olmak ıstıyorsan once sıgarayı bırakın parası dın dusmanlarına gıdıyor once kendınızden baslayın sonra mılletı elestırın 5 vakıt namaz kılar ama sıgara elınden dusmez hem bacı hem abıler var

yanıt0
yanıt1
Dürbünlü:

Ben hayatımda sigara ve içki nedir bilmem,,acizhane olarak hayır işleriyle uğraşıyorum.topluma faydalı ve yararlı olduğum kanaatindeyim.beş vakit kılarım,kuranımı devamlı okurum,,Arapça ilmimde var,,emsile bina avamil izhar kafiye metinler,dürer,nurul izah,kuduri vs ilimlerini okudum.

yanıt3
yanıt0
Çarşı 70 ümit:

Kafayı yemisiniz ..hepbuyorum lar...ulan bağnaz kafalilar...memeleketi satan satana siz hala sigara bacı hacı abi falan dyrsnuz...Allah sizi bildiği gbi yapsin

1
6
yanıtYanıtla
VAHDETTİN:

dikkat çekme hastalığı var.

0
0
yanıtYanıtla
Kerim:

videonun baslarinda 2 genc var, bir birine yapismis halde nerdeyse danscilarin ortasina girecek halleri var. az uzak durun, böyle mal gibi davranislar abazaliginizi gösteriyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title