Haberler

Taksim Metrosu'nda Yürüyen Merdivenlere Kolu Sıkıştı

TAKSİM Metrosu'nda bulunan yürüyen merdivenle mermer bölüm arasında kolu sıkışan genç, özel güvenlik görevlileri tarafından kurtarıldı.

TAKSİM Metrosu'nda bulunan yürüyen merdivenle mermer bölüm arasında kolu sıkışan genç,  özel güvenlik görevlileri tarafından kurtarıldı. Kolundan yaralanan genç, hastaneye kaldırıldı.

Olay Taksim Metro İstasyonu yürüyen merdivenlerinde saat 14.30 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre metro istasyonu yürüyen merdivenlerinden Taksim Meydanına çıkmak isteyen Danyal Ateş'in kolu, yürüyen merdiven ile mermer bölüm arasına sıkıştırdı.Kolunu sıkıştıran genç, çevredekilerden yardım istedi. Bu sırada gencin kolunun sıkıştığını gören bir kişi yürüyen merdiveni durdurdu. Danyal Ateş'e  çevredeki yolcular ve güvenlik görevlileri yardıma koştu. Çevredeki vatandaşlar durumu  sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirildi.Kısa süreli uğraşıdan sonra güvenlik görevlileri tarafından mermer kırılarak Danyal Ateş'in kolu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralıya, sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ateş,  Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olaydan sonra metro çıkışında yürüyen bant kapatıldı. Olayı gören bir kişi, "Yürüyen merdivenlere kolunu sıkıştırdı. Bir görevli müdahale etti. Stopa bastılar sonra polis geldi. İtfaiye çağrıldı. Metro görevlisi orayı kırarak onu kurtardı"diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title