Haberler

Taksim Metro İstasyonu'nda Şüpheli Paket Paniği

Taksim metro İstasyonu'nda su otomatı üzerinde görülen şüpheli bir paket nedeniyle istasyonun Taksim Meydan çıkışı kapatıldı.

Taksim metro İstasyonu'nda su otomatı üzerinde görülen şüpheli bir paket nedeniyle istasyonun Taksim Meydan çıkışı kapatıldı. Fünyeyle patlatılan paket içerisinde herhangi bir şüpheli bulguya rastlanmadı.

Taksim Metro İstasyonu içerisindeki su otomatı üzerinde, saat 22.00 sıralarında vatandaşlar tarafından fark edilen bir şüpheli paket paniğine yol açtı. İhbar üzerine olay yerine Bomba İmha Uzmanı ekipler sevk edilirken, metronun Taksim Meydanı çıkışı da emniyet şeridiyle kapatıldı. Vatandanlar, istasyonun Gezi Parkı çıkışına yönlendirildi. Bomba İmza Uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan pakette herhangi bir şüpheli bulguya rastlanmadığı öğrenildi. İstasyonun Taksim meydan çıkışı incelemelerin yapılmasının ardından saat 23.15 sıralarında açıldı. Olay sırasında metro seferlerinde bir aksaklık yaşanmadı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title