Haberler

Taksim'in Kralı!

'Alemci' Guiza, Denizli Maçından Sonra Taksim'e Çıktı... Zilzurna Sarhoş Oldu... Yine Olay Çıkarttı...

'ALEMCİ' GUİZA, DENİZLİ MAÇINDAN SONRA TAKSİM'E ÇIKTI... ZİLZURNA SARHOŞ OLDU... YİNE OLAY ÇIKARTTI...

Denizli maçından sonra arkadaşları Samandıra'ya gitti, Guiza Taksim'e. Arkadaşları dünkü idman için dinlendi, Guiza sabaha kadar bir gece kulübünde eğlendi. İçip içip olay çıkarttı, yanındakiler zor sakinleştirdi. O haliyle sabah idmana çıktı, haliyle yürümeye bile mecali yoktu.

Uslanmaz kral!

İspanya'nın gol kralı Guiza, Fenerbahçe'ye geldikten sonra gollerini gecelerde atmaya devam ediyor. Yıldız futbolcu, vukuatlarına bir yenisini daha ekledi....

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği İspanyol futbolcu Guiza, yeşil sahalardan çok İstanbul gecelerinde fırtınalar estiriyor. Kaçırdığı gollerle Sarı-Lacivertli taraftarlara saç baş yolduran Guiza, geçtiğimiz haftalarda sık sık İstanbul gecelerinde boy göstermişti. Alemlerin kralı haline gelen yıldız futbolcu, gece hayatında dur durak bilmiyor. Guiza, cuma gecesi oynanan Denizlispor maçı sonrası takımla birlikte Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece saat 02.30'da Samandıra Tesisleri'ne gitti.

İdmana uykusuz çıktı

Yıldız futbolcu, Samandıra'dan çıkar çıkmaz soluğu Taksim'de aldı. Guiza, sabaha karşı 05.30'da bir gece kulübünden çıkarken görüntülendi. Arkadaşlarıyla objektifimize yakalanan Guiza, bu gecenin sabahında ve sadece birkaç saatlik uykuyla takımla beraber idmana çıktı!

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title