Haberler

Taksim Gezi Parkı'ndaki Olaylar

AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş."Bu ülkede 10 yılda, 2 milyar 711 milyon ağaç fidanı diken bir iktidarı ağaca ve yeşile düşman göstermek asla gerçeklerle bağdaşmaz".

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, "Bu ülkede 10 yılda, 2 milyar 711 milyon ağaç fidanı diken bir iktidarı ağaca ve yeşile düşman göstermek asla gerçeklerle bağdaşmaz" dedi.

Yurttaş, yaptığı yazılı açıklamada, bu eylemlerin amacı masum bir ağaç sevgisi ve çevreyi koruma duygusu olmadığını ifade etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde İstanbul'da en fazla ağacı diken belediye başkanı olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Böyle bir Başbakanı yeşil ve çevre karşıtı olarak gösteremezsiniz. IMF'ye olan borcun bittiği, yıllardır kanayan yaramız olan terörün sona erdiği bir Türkiye'de AK Parti iktidarını engelleyemeyeceğini anlayan, her seçimden yenilgiyle çıkan, CHP ve benzer güçlerin yönlendirdiği "tencere tava" eylemleri halkımızın huzurunu bozmak ve ülkede kaos çıkararak iktidarı yıpratmayı amaçlamaktadır. Bankaları yağmalayan, dershanelere saldıran, parti binalarını ateşe veren, polis arabalarını yakan, polislere taşla sopayla saldıran bu sözde devrimcilerin nasıl bir Türkiye oluşturmak istediklerini açık ve seçik görmüş olduk.

Bir elinde içki şişesi, bir elinde sopayla güvenlik güçlerine saldıran ve polisi orantısız güç kullanmakla suçlayanların maskeleri kısa süre içinde düşmüştür ve milletimiz gerçekleri görmüştür. Bunların amacı imam hatip okullarını kapatmak, başörtüsü zulmünü tekrar hortlatmak, darbeci zihniyeti ülkeye egemen kılmak, ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasını engellemek ve lider ülke Türkiye amacına engel olmaktır. Ülkemiz ne zaman ayağa kalksa, ne zaman güzel gelişmeler olsa içeriden ya da dışarıdan huzuru bozmak isteyen, bu ülkenin başarısını hazmedemeyenler, gizli bir elle yönetilenler ortaya çıkmıştır. Halkımızı sağduyulu olmaya, ülkemiz ve geleceğimiz adına dikkatli davranmaya, ülkemizin itibarının zedelenmesine fırsat vermemeye ve provokasyonlara gelmemeye davet ediyorum." - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Muzaffer Yurttaş Ak Parti Taksim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title