Haberler

Taksim'deki Manolya Ağaçları Beğenildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne, saksı içinde yerleştirilen manolya ağaçları vatandaşların beğenisini kazandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne, saksı içinde yerleştirilen manolya ağaçları vatandaşların beğenisini kazandı.

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesince geçen yıl başlatılan altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmaları, etaplar halinde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında dün Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne saksı içerisinde 24 manolya ağacı yerleştirildi.

Taksim Meydanı ile Ağa Camisi ve Galatasaray Lisesi önüne konulan ağaçlar, vatandaşlarca da beğenildi.

AA muhabirine açıklama yapan 59 yaşındaki emekli memur İlyas Demir, bu çalışmanın memnuniyet verici olduğunu anlatarak, "Buranın yayalaştırılmasının ardından rahat ettik. Meydanın ağaçlandırılması da çok güzel olmuş. Mayıs ya da Ağustos'ta bu ağaçların çiçekleri açacak. O zaman meydan mis gibi kokar." dedi.

Ağaçlandırmanın caddeye ve meydana farklı bir güzellik kazandırdığını belirten 38 yaşındaki Hatice Üzmez de "İnşallah zarar verilmeden korunur. Özellikle yaz aylarında gölgesine sığınılacak bir güzellik olmuş." dedi.

Üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Hüseyin Kırlı ise "Ağaçların konulduğu saksılar belki daha estetik olabilirdi ancak yine de beğendim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstiklal Caddesi Beyoğlu Taksim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title