Haberler

Taksim'de Şüpheli Çanta Paniği

Taksim'de Hollanda Konsolosluğu Karşısına Bırakılan James Bond Tipi Çanta Paniğe Neden Oldu. Özel Kıyafetli Bomba Uzmanlarının Patlattığı Çantadan Zeytin ve Ekmek Çıkarken, Vatandaşlar Çalışan Ekipleri Alkışlayarak Teşekkür Etti.

Taksim'de Hollanda Konsolosluğu karşısına bırakılan James Bond tipi çanta paniğe neden oldu. Özel kıyafetli bomba uzmanlarının patlattığı çantadan zeytin ve ekmek çıkarken, vatandaşlar çalışan ekipleri alkışlayarak teşekkür etti.

Taksim İstiklal Caddesi'nde Hollanda Konsolosluğu'nun hemen karşısına bırakılan James Bond tipi çanta vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Olayı haber alan polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapatarak geniş güvenlik önlemleri aldı. Vatandaşlar meraklı bakışlarla ne olduğunu anlamaya çalışırken kısa bir süre sonra olay yerine bomba imha uzmanları geldi. Özel kıyafetler giyen uzmanlar, çantayı fünyeyle patlattı. Patlatılan çantadan zeytin ve ekmek çıkarken vatandaşlar da rahat bir nefes aldı. Çevrede

toplanan vatandaşlar uzmanları alkışlayarak teşekkür etti.

Kapatılan cadde, şüpheli çantanın patlatılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

(EY-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title