Haberler

Taksim'de İsrail Protestosu

Özgür Düşünce Ve Eğitim Hakları Derneği, İsrail'in Ortadoğu'daki Saldırılarını Protesto Etmek İçin Taksim'de Eylem Yaptı. Atatürk Kültür Merkezi Önünde Toplanan Yaklaşık 200 Kişi, İsrail Ve Abd Aleyhine Sloganlar Atarak Taksim Meydanı'na Doğru Yürüyüşe Geçti. Taksim Metro İstasyonu Önüne Kadar Ge...

Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği, İsrail`in Ortadoğu`daki saldırılarını protesto etmek için Taksim`de eylem yaptı. Atatürk Kültür Merkezi önünde toplanan yaklaşık 200 kişi, İsrail ve ABD aleyhine sloganlar atarak Taksim Meydanı`na doğru yürüyüşe geçti. Taksim Metro İstasyonu önüne kadar gelerek burada bir basın açıklaması yapan grup, ¨İsrail`in Lübnan`a karşı sürdürdüğü saldırılara dünkü Kana katliamı ile yeni bir halka daha eklenmiştir. 60`dan fazla Lübnanlı`yı acımasızca katledip kural tanımıyorlar. Bütün dünya buna sessiz kalmamalı¨ dedi. Basın açıklamasının ardından sloganlar atan grup, tekbirlerle bir süre daha yürüdü. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı gösteri olaysız şekilde sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title