Haberler

Taksim'de 'Gözaltı' Protestosu

*okmeydanı'nda polisin Gençlik Federasyonu'na düzenlediği operasyon, Taksim'de toplanan bir grup tarafından protesto edildi.

*okmeydanı'nda polisin Gençlik Federasyonu'na düzenlediği operasyon, Taksim'de toplanan bir grup tarafından protesto edildi. Grup üyeleri yapılan basın açıklamasının ardından olaysız dağıldı.

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM İSTANBUL DHA

Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu'na yapılan operasyon ve bu operasyonda 13 kişinin gözaltına alınması aralarında Grup Yorum üyelerinin de bulunduğu bir grup tarafından protesto edildi. Saat 19.00'da Taksim Meydanı'nda toplanan yaklaşık 100 kişi 'Grup Yorum Halktır, Susturulamaz' şeklinde sloganlar atarak Galatasaray Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti.Burada grup adına basın açıklaması okuyan Aycan Çiçek 38 saat önce Gençlik Federasyonu'na kapıların kırılarak, gaz bombaları atılarak girildiğini ve 13 kişinin gözaltına alındığını söyledi.Çiçek 'Yapılan operasyonu ve devlet terörünü protesto etmek isteyen sivil vatandaşlar da yaratılan terörden nasibini aldı.Vatandaşların üzerine gaz bombası atıldı' dedi. Operasyonların bitmesini ve arkadaşlarının serbest bırakılmasını isteyen eylemciler, Grup Yorum'un çaldığı şarkılarla eylemlerine son verdiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Grup Yorum Okmeydanı Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title