Haberler

Taksicilerin "Sigara Yasağı Korsana Rağbeti Artırır" Endişesi

Taksi Sürücüleri, Sigara İçemeyen Müşterilerin Oldukça Yaygın Olan Korsan Taksi Piyasasını Güçlendireceğini Savunarak, "Yasak Son Derece Uygun. Ama Denetimler Artırılmalı" Görüşünde Birleşti.

Taksi sürücüleri, sigara içemeyen müşterilerin oldukça yaygın olan korsan taksi piyasasını güçlendireceğini savunarak, "Yasak son derece uygun. Ama denetimler artırılmalı" görüşünde birleşti.

Ataköy Taksi Durağı çalışanlarından Gökçe Çetinkaya, "Zaten taksilerimizde sigara içirmiyorduk. Tabii ısrarlı müşterilerimiz çıkarsa izin veriyorduk. Yasak son derece güzel. Geç kalınmış bir uygulama. Ancak bu yasağın korsan taksilere olan rağbeti artıracağından kuşkulanıyoruz" dedi.

Hasan Ali Güzelce adlı taksici ise, "Şimdiye kadar yasağı delmeye çalışan müşterimiz çıkmadı. Ancak bu daha sonraki günlerde çıkmayacağı anlamına gelmez. Uygulamada sorunlar olacaktır. Çok ısrarcı müşterilerimiz karşısında ne yapacağımızı bilmiyoruz" diye konuştu.

(DA-ED-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title