Haberler

Taksici, Kendini Arayan ve Yardım İsteyen Müşteri Kılığındaki Kişi Tarafından Dolandırıldı

Sivas'ta bir taksici, kendisini arayan ve kaza yaptığını söyleyen müşteri kılığındaki kişi tarafından dolandırıldığını ileri sürdü.

Polis Merkezi'ne giden C.Y. (54) isimli taksici, cep telefonundan gizli bir numaradan kendisinin arandığını söyledi. Arayan kişinin kendini doktor olarak tanıttığını Ulaş ilçesinde kaza geçirdiğini ve taksi istediğini söyleyerek telefonu kapattığını belirtti. Bu sırada yola çıkarken arayan kişinin bu kez açık numara ile kendini aradığını ve çocuklarını ambulansla Sivas'a gönderdiğini gelirken de cep telefonu kontörü almasını istediğini parayı da Ulaşa gelince vereceğini söylediğini belirten taksici C.Y., 2 tane 250'lik, 14 tane de 100'lük kontör aldığını ve şifrelerini kendini doktor olarak tanıtan kişiye mesaj olarak gönderdiğini söyledi.

Ardından söz konusu numarayı defalarca aramasına rağmen telefonun kapalı olduğunu ve bu şekilde dolandırıldığını anladığını söyleyen C.Y. şikayetçi oldu.

Polis, C.Y.'nin kontör gönderdiği telefon hattının sahibinin adresini tespit etmek için çalışma başlattı.

(İG-SE-Y) 16.04.2008 17:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title