Haberler

Taksici Kadına Sahte Para Verip Ağlatan Turistler Bulundu

Güncelleme:

Taksici kadına sahte 100 lira verip Taksim Meydanı'nda hüngür hüngür ağlamasına neden olan İranlı turistler bulundu. Turistler, paranın sahte olduğunu bilmediklerini söyleyerek özür diledi.

İstanbul'da dün turistlerin verdiği paranın sahte olduğunu anlamasıyla Taksim'de aracını kenara çekip hıçkıra hıçkıra ağlayan taksici Nurşen Aşık konuştu. "Ağladığımı gören gençler 'Abla ağlama biz sana para verelim' teklifinde bulundu. Duyduğumda gözyaşlarıma hakim olamadım" dedi. Bu arada sahte para veren İranlı turistlere de ulaşıldı. Turistler paranın sahte olduğunu bilmediklerini belirterek taksici Nurşen Aşık'tan özür diledi.

İstanbul Sarıyer'de 5 yıldır taksicilik yapan Nurşen Aşık (60), Maslak'tan aldığı İranlı turistleri Taksim Meydanı'na getirdi. Aşık'a turistler sahte 100 lira verdi. İranlı yolcular araçtan indikten bir süre sonra paranın sahte olduğunu anlayan taksici Aşık, gözyaşlarına boğuldu.

Taksici Kadına Sahte Para Verip Ağlatan Turistler Bulundu

"ABLA BİZ SANA PARA VERELİM"

Aşık'ın ağladığını gören çevredeki gençler, "Abla ağlama biz sana para verelim" teklifinde bulundu. Gençlerin teklifini duyduğunda gözyaşlarına hakim olamadığını söyleyen Aşık yaşadıklarını anlattı.

"O GÖZYAŞLARI BİR DUYGU PATLAMASIYDI"

Günde 10 saat direksiyon salladığını belirten Nurşn Aşık, "Sahte para verilmesini gururuma yediremedim.

Kızım öğretmen. Bin lira aylık kira verdiğim bir evde tek başıma hayat mücadelesi veriyorum. Taksi plakam ve araç kiralık. Günde 100 lirayı zor kazanıyorum. Kimsenin kötülüğünü istemedim. Bana da yapılmasını hiç istemem. Böyle bir durumla karşılaşınca açıkçası çok üzüldüm. Namusumla evime ekmek götürmeye çalışıyorum. Kimseye yük olmadan, zarar vermeden. O gözyaşları bir duygu patlamasıydı" şeklinde konuştu.

Taksici Kadına Sahte Para Verip Ağlatan Turistler Bulundu

KIZLARLA HELALLEŞTİK

Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine çok sayıda taksici ve vatandaştan telefon aldığını belirten Aşık, "Türkiye'ye ve Türk insanına kurban olurum. Vicdan sahibi insanlar. Taksiye binen kızları bulmuşlar. İran'lı kızlar, 'Biz sahte olduğunu bilmiyorduk' diyerek benden özür dilediler. Helalleştik turist kızlarla" dedi.

Taksici Kadına Sahte Para Verip Ağlatan Turistler Bulundu

Taksici Kadına Sahte Para Verip Ağlatan Turistler Bulundu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Sarıyer Taksim 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (74)

misafir:

turistlerin bilerek verdiklerini sanmiyorum, onlarida bizimkilerden birisi kaziklamistir

41
3
yanıtYanıtla
ÖRNEK OLSUN:

Hanım efendi 60 yaşında, taksicilik gibi zor bir mesleği icra ederek hayatını kazanıyor. Sırtını devlete dayayıp, yan gelip yatanlara örnek olsun Türk kadını

36
0
yanıtYanıtla
ne önemi var:

ZAMANINDA TAKSİCİLER iteliyodu şimdi tristler keser döner sap döner. . .

21
13
yanıtYanıtla
Ya sabır:

konuştu balkabağı ya

yanıt5
yanıt1
Can:

Yabancılar bile kendi ülkemizde bize kazık atar hale geldiler. Utanıyorum artık bu ülkeden.

13
15
yanıtYanıtla
mehmet:

ayıp ayıp yaşından başından utan bebe gibi ağladığına bak görende 100 bin tlsini kaptırdı sanır. . cennet mahallesindeki pembe ablaya benziyo tipide huyuda aynı bu ne paragözlük

2
25
yanıtYanıtla
Adını yazın:

Gözünü aç iyi oku yazıyı iyicene okumadınmı kadın geçim derdinde 100 lirayada ağlanır 50 lirayada parayı kolay kazanıyorsun galibaki anlamamışsın kadın başına kimseye yük olmamakiçin kolay olmayan iş taksicilikyapıyor emekli parasıyla kim geçinmişki

yanıt10
yanıt0
emre:

tam bır israfsız öl bence

yanıt0
yanıt0
ISYANNN:

KADIN HELALİNDEN PARA KAZANMA DERDİNE BURADA ANCA YOK ONA AĞLANIR MI YOK BUNA AĞLANIR MI YAZIN KARAKTERSİZLER.

23
2
yanıtYanıtla
rocky:

100 tl lik ortalama en az 150 km yol gitmesi gerek acaba o kadar yol gittiler mi ki

6
18
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title