Haberler

Taksi ile Geldiler, Otomobili Çalıp Kaçtılar

Florya'da taksiyle gelen iki hırsızın sokakta park halindeki otomobili çalmaları saniye saniye güvenlik kameralarınıa takıldı.

Florya'da taksiyle gelen iki hırsızın sokakta park halindeki otomobili çalmaları saniye saniye güvenlik kameralarınıa takıldı.

Haber-Kamera: Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA

Bakırköy'de taksiyle ile gelen iki hırsızın girdikleri apartman dairesinden aldıkları anahtarla kapı önünde park halindeki otomobili çalıp kaçması saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Geçtiğimiz Sali günü Florya, Şenlikköy Mahallesi Otlukbeli Sokak'ta saat 03.30 sıralarında meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen iki şüpheli, daha önce belirledikleri adrese taksiye geldi. Taksiden inen iki kişi önce apartman ön kapısını daha sonra dairenin kapısını açtılar.

Ev sakinlerinin uyuduğu sırada eve giren iki hırsız apartmanın önünde bulunan lüks otomobil ve evin anahtarını alarak dışarıya çıktı. Dairenin kapısını dışarından kitleyen hırsızlar ev sahibine ait lüks otomobili çalarak kayıplara karıştı. Otromobili çalınan Mehmet Okatan uyanıp evinin girişindeki masada otomobilin anahtarını olmadığın fark edince dışarıya çıkmak istedi ancak kapının kilitli olduğunu farketti. Apartmandaki komşularından ve polisten yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı çilingir yardımıyla açtırdı. Polisin yaptığı incelemenin ardından otomobilin 2 hırsız tarafından çalındığı anlaşıldı. Oalyla ilgili soruşturma başlatıldı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI Olay anı ise apartmanın güvenlik kameralarına tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde apartmanın bulunduğu sokağa bir taksi geliyor. Apartmanı önünde duran taksi sokakta bir sürede durup daha sonra sokaktan çıkıyor. Taksiden inen kapişonlu ve elleriyle yüzünü kapatan iki kişi apartmanın önüne geliyor. Apartmanın dış kapsını açan şüpheliler içeri giriyor. Bir süre sonra çıkan hırsızlar aldıkları anahtarla lüks otomobilin kapısını açarak araca binip hızla uzaklaşıyor.

"OTOMOBİLİN DEĞER"İ YAKLAŞIK 100 BİN LİRA"

Arabası çalınan Mehmet Okatan "Salı günü sabaha karşı saat 03.00 sıralarında içerinden bir ses geldi. Seslerini duyunca kapıyı dışarıdan kitlediler. Kapıyı kitlediklerinden dolayı biz bişey yapamadık. Dışarıya çıkamadık. Polise haber verdim. Arabamın anahatarını alıp kaçırdılar. Arabamın değeri yaklaşık 100 bin liraydı. Bu hırsızlık konusu mahallemizde sürekli var. Polis ekiplerin gerekeni yapması istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Otlukbeli Bakırköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title