Haberler

Taklitçi Minikler

Hollywood yıldızlarının çocukları, anne ve babalarını hareket ve mimikleriyle de bire bir taklit ediyor.

WAYNE ROONEY / KAI

Ünlü futbolcu Wayne Rooney'nin oğlu Kai, babasının aynısı. Yeni yeni futbol oynamayı öğrenen Kai, yeşil sahalarda babası gibi koşup onun sevinç ve kutlama hareketlerini yapıyor. Rooney, bu durumu çok sevimli buluyor.

KATIE HOLMES / SURI CRUISE

Bebekliğinden itibaren Hollywood'un en çok ilgi çeken çocuklarından biri olan Suri, annesinin giyim zevkini olduğu kadar mimiklerini de taklit ediyor. Fotoğraflanmaktan hoşlanmayan Suri, gazetecileri görünce aynı annesi gibi kaşlarını çatıp yüzünü buruşturuyor.

VICTORIA BECKHAM / HARPER SEVEN

Victoria Beckham'ın üç erkek çocuğun ardından dünyaya getirdiği kızı Harper Seven, şimdiden aynı annesi. Yüz hatları tamamen annesine benzeyen Harper, bakışları, boynunu eğiş tarzı ve dudaklarını bükme şekliyle Beckham'ın kopyası!

GERI HALLIWELL / BLUEBELL MADONNA

Geri Halliwell ve kızı Bluebell, birbirlerinin kopyası gibi. Annesinin yaptığı her şeyi taklit eden Bluebell'in gülüş tarzı ve ellerini kavuşturması da annesi gibi. Halliwell, kızıyla çok zaman geçirdiği için hareketlerinin kendisine benzediğini söylüyor.

REESE WITHERSPOON / AVA PHILIPPE

Annesinin minik bir kopyası olan Ava Philippe'in bakışı, duruşu, karşısındakini dinlerken hafifçe kafasını yana eğmesi ve gülümsemesi aynı annesi. Reese Witherspoon, kızıyla konuşurken çoğu zaman kendisine aynada baktığı hissine kapıldığını söylüyor.

BRAD PITT / SHILOH

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ilk biyolojik çocuğu olan Shiloh, diğer kız çocuklarının aksine annesini değil babasını taklit ediyor. Pitt'in asi ve komik tavrını taklit eden Shiloh'nun bakışları ve dil çıkarışı da babasının aynısı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title