Haberler

Takla atan otomobil karşı şeride geçti: 1 ölü, 4 yaralı

Güncelleme:

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, takla atıp karşı şeride geçerek başka bir otomobil ile çarpıştı.

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, takla atıp karşı şeride geçerek başka bir otomobil ile çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında Alaşehir- Sarıgöl yolu Üzümlü Mahallesi kavşağı yakınlarında meydana geldi. Sarıgöl'den Alaşehir yönüne giden Ahmet Aktan Oral (20) yönetimindeki 45 SA 8072 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçti. Bu sırada, Oral'ın otomobili A.İ.'nin kullandığı 45 LL 215 plakalı otomobil ile de çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobiller hurdaya dönerken, kazada Oral ve diğer otomobildeki 4 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri de yaralılara müdahalede bulundu. Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan yaralılardan Ahmet Aktan Oral yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Diğer yaralıların tedavilerinin devam ettiği bildirildi.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alaşehir Sarıgöl Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title