Haberler

Takla Atan Araçtan Sağ Kurtulan Fulya Eser, "Best Model Of Turkey 2007"de Yarışmıştı

Aşırı Sürat Sonucu Bariyerlere Çarparak Takla Atan ve Arkadaşının Hayatını Kaybettiği Otomobilden Emniyet Kemeri Sayesinde Kurtulan Fulya Sever'in "Best Model Of Turkey 2007"de Yarıştığı Ortaya Çıktı. Sever'in Kaldırıldığı Yoğum Bakım Servisinde Tedavisi Sürüyor.

Aşırı sürat sonucu bariyerlere çarparak takla atan ve arkadaşının hayatını kaybettiği otomobilden emniyet kemeri sayesinde kurtulan Fulya Sever'in "Best Model of Turkey 2007"de yarıştığı ortaya çıktı. Sever'in kaldırıldığı yoğum bakım servisinde tedavisi sürüyor.

Esenyurt'ta ayakkabı mağazası işleten M.U.S. (20), yedikleri yemeğin ardından manken arkadaşı Fulya Sever'i (23) Şirinevler'deki evine bırakmak üzere otomobiliyle ayrıldı. M.U.S'nin kullandığı BMW marka otomobil, D-100 karayolundan Topkapı istikametine giderken gece saat 02.00 sıralarında Haliç köprü girişinde aşırı sürat sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve ardından takla attı. Kaza sırasında otomobilin sürücüsü M.U.S. ve yanındaki arkadaşı manken Fulya Sever (23), etrafa savrulurken,

otomobil alev alarak yandı. Sürücü M.U.S., hayatını kaybederken, arkadaşı Fulya Sever ise taktığı emniyet kemeri sayesinde yaralı olarak kurtuldu. Bariyerlere çarptıktan sonra yaklaşık 300 metre sürüklenen ve ardından alev alarak yanmaya başlayan otomobil, karayolunun trafiğini felç ederken, alevlere itfaiye ekipleri müdahale etti. Otomobilin sürücüsü Fulya Sever, sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Fulya Sever'in yoğun bakım servisindeki tedavisi sürerken, baba Emin Sever, "Böyle vahim bir durum başımıza geldi. Çok üzgünüz. Arkadaşına da Allah rahmet eylesin. Kızım da yoğun bakımda. Allah'tan umut kesilmez, bekliyoruz. Acil vaziyette. İç kanamasından korkuyoruz" dedi.

Kızının arkadaş grubuyla bilgisi dahilinde yemeğe gittiğini söyleyen baba Sever, "Yemekten dönerken de başlarına böyle bir kaza geldi. Ölen arkadaşının ailesine de başsağlığı diliyorum. Gençlere tavsiyem; hayat bağını iyi kursunlar" diye konuştu. Üç çocuklu bir ailenin kızı olan manken Fulya Sever'in akşama kadar müşahede altında tutulacağı ve durumunun sürekli olarak kontrol edildiği öğrenildi.

Öte yandan, bir mankenlik ajansında çalışan Fulya Sever'in "Best Model of Turkey 2007"de yarıştığı ortaya çıktı. Fulya Sever, çeşitli şehirlerden gelen yarışmacılar arasından birinci olmak için podyuma çıkmış, Türkiye'nin en iyisi seçilmek için yarışmıştı.

(MFY-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title