Haberler

Takım Olarak Lige Hazırız"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un yeni transferi Mustafa Saymak, lige hazır olduklarını söyledi.

Mustafa Saymak, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Giresunspor ile yaptıkları hazırlık maçında istenilen oyunu oynayamadıklarını belirtti.

Ligin ilk haftasında Kasımpaşa ile yapacakları maça hazır olduklarını ifade eden 25 yaşındaki oyuncu, "Hedeflerimiz büyük. Takım olarak lige hazırız. Kamplara biraz eksik başladık ama şu anda takım oturdu diye düşünüyorum. Belki 1-2 transfer daha gelir ya da gelmez. Bizim için sıkıntı yok. Giresunspor ile yaptığımız hazırlık maçında istediğimiz gibi değildik ama cumartesi günü oynanacak maça herkes emin olsun ki hazırız. Bomba gibi çıkacağız." diye konuştu.

Yeşil-mavili taraftarları maça beklediklerini belirten Mustafa Saymak, "Duyduğum kadarıyla burada stat fazla dolmuyor. Doğru olup olmadığını bilmiyorum. Benim açımdan iyi bir sezon geçeceğini düşünüyorum. Statların dolmasını istiyoruz. Taraftarımız bize destek olsun. Bizim göstereceğimiz performansa taraftarların da etkisi olacak. Seyirciler stada gelirse daha iyi bir maç olacağından eminim." ifadelerini kullandı.

Uzun süre Hollanda liginde forma giyen Mustafa Saymak, bir gazetecinin "Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu başarılı olur mu?" şeklindeki sorusuna, "Hollanda'da hocaya daha çok zaman veriyorlar. 4-5 maç yenildiğinde sıkıntı olmuyor. Fenerbahçe gibi büyük bir camiada 4-5 maç yenilemezsin. Burada zaman vermezler. Hollanda'da genç oyuncu çok olduğu için yenilsen de sıkıntı yapmıyorlar. 'Gelecek maçı kazanırız' düşüncesi var. Genel olarak Avrupa'da öyle. Burada yenilir mi yenilmez mi bilmiyorum ama yenilirse toparlar. İyi bir hoca, rakip de olduk. Arada yendik, yenildik." yanıtını verdi.

Öte yandan yeşil-mavili futbolcular, teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde gerçekleştirdikleri antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kaynak: AA / Spor

Giresunspor Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title