Haberler

Tahta Köprü Sallanınca Panikleyen Başkan, Valiye Sarıldı

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Kızılırmak Nehri Üzerinde Tahtadan Yapılmış ve Halatlarla Bağlanan Köprüden Geçerken, Köprünün Sallanmasıyla Korkuya Kapılınca Vali Mustafa Toprak'a Sarıldı.

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Kızılırmak Nehri üzerinde tahtadan yapılmış ve halatlarla bağlanan köprüden geçerken, köprünün sallanmasıyla korkuya kapılınca Vali Mustafa Toprak'a sarıldı.

Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından doğaya sülün bırakılması için düzenlenen törene katılan Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Vali Mustafa Toprak, Garnizon Komutanı J. Albay Ufuk Tuncer ve protokol üyeleri ile köylüler, Kızılırmak Nehri'nin karşısına geçmek için köylüler tarafından yapılan ve halatlarla tutturulan köprüyü kullandı. Herkesin geçtiği sırada köprü sallanmaya başladı. Korkulukları olmayan ve köprünün tam ortasında bulunan Belediye Başkanı Turan Atlamaz biranda korkuya kapıldı. Yanında bulunan

Vali Mustafa Toprak'ın koluna sarılarak korkusunu atmaya çalışan Atlamaz, bir süre köprünün üzerinde bekledi. Yürüyüşün durmasıyla köprünün sallantısı bitince herkes karşıya geçti. Belediye Başkanı Turan Atlamaz da rahat bir nefes aldı.

(ES-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title