Haberler

Tahsin Tarhan'dan "Barış Yurdu Hindistan" Adlı Kitabı İçin İmza Günü

Tahsin Tarhan'dan "Barış yurdu Hindistan" adlı kitabı için imza günü Sanayici ve işadamlığının yanı sıra aynı zamanda yazar da olan CHP Kocaeli 3. sıra miletvekili adayı Tahsin Tarhan, Hindistan gezisinde çektiği fotoğrafların da yeraldığı 'Barış Yurdu Hindistan" adlı kitabı için imza günü düzenledi.

Tahsin Tarhan'dan "Barış yurdu Hindistan" adlı kitabı için imza günü

Sanayici ve işadamlığının yanı sıra aynı zamanda yazar da olan CHP Kocaeli 3. sıra miletvekili adayı Tahsin Tarhan, Hindistan gezisinde çektiği fotoğrafların da yeraldığı 'Barış Yurdu Hindistan" adlı kitabı için imza günü düzenledi. Gelirinin tamamı Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlanacak olan kitap imza gününde, ayrıca Tarhan'ın çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergi de açıldı.

İzmit'te Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan ve tüm açıklamaların burada yapılması nedeniyle "Demokrasi Parkı" olarak oda bilinen Sabri Yalım Parkı'nda gerçekleştirilen imza gününe CHP Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Haydar Akar, milletvekili adayları Fatma Kaplan Hürriyet, Asude Fırat Özkan, Sabriye Gülşah Şahin, bazı ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı. Yoğun bir katılım gözlenen imza gününde konuşan Hindistan'a gittiğinde bu ülkeden çok etkilendiğini söyledi. Hindistan'ın özünü yitirmemiş gülen insanlar diyarı olduğunu belirten, budist tapınakları, kiliseleri ve camileriyle sevgi ve kardeşliğin hüküm sürdüğünü belirterek şunları söyledi:

"Hindistan'da size, bana, yoksulluğa, bir hayvana, bir çocuğa, bir fotoğraf makinesine hep gülümsüyor insanlar. Yaşamın bozulmadığı ortamda Hint insanı sofrasında sadece bir muz yese de yemeğinin tadını çıkartıyor. Bir giysi ile tüm hayatını sürdürebiliyor ve bundan asla gocunmuyor. Kolundaki anlam veremediğiniz dövmeleriyle gurur duyan insanların yurdu Hindistan. Bozulmamış bir aile var Hindistan'da. Kocaman ve değişik dinlerden fertleri olan ama herkesi bağrına basan bir aile. Bozulmamış bir doğa var orada. Tozuyla toprağıyla ve hayvanlarıyla olduğu gibi kalmış. Bozulmamış bir halk var orada, insanca ama sadece insanca duygularla yaşayan. Dünya'da din savaşları varken, Hindistan'ın sokaklarında hindu tapınakları, Budist tapınakları, kiliseler ve camiler görebilirsiniz. Çünkü Hindistan'da sevgi, kardeşlik var. Hindistan'da huzur ve mutluluk var"

Tahsin Tarhan konuşmasında, 'Barış Yurdu Hindistan" adlı kitabında Hindistan halkının doğasını, insanını, edebiyatını, kendi çektiği fotoğraflarla ve nobel edebiyat ödüllü büyük Hint düşünürü Rabindranath Tagore'nin metinleriyle harmanlayıp meraklılarına keyifle okuyacakları bir eser yarattığını belirtti. Kitabın tüm gelirlerinin Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlandığını söyleyen Tahsin Tarhan 'Bir çocuk okusun diye kitabın gelirinin TEGV'e bağışladık. Bu nedenle kitabı paranızla alacaksınız. Bir çocuk da siz okutacaksınız ' dedi.

GORUNTU DOKUMU:

TAHSIN TARHAN KONUSMASI

KITAP IMZA GUNUNE KATILANLAR

KITAP IMZALAMASI

HINDISTAN FOTOGRAFLARINDAN GORUNTULER

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tahsin Tarhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title