Haberler

Tahkim Kurulu'ndan Ankaraspor'a Kötü Haber

Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) Tahkim Kurulu, Ankaraspor ile Sözleşmesini Tek Taraflı Olarak Feshederek Ankaragücü'ne Giden Brezilyalı Futbolcu Jaba'yı Haklı Buldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Ankaraspor ile sözleşmesini tek taraflı olarak feshederek Ankaragücü'ne giden Brezilyalı futbolcu Jaba'yı haklı buldu.

TFF'nin daha önce aldığı karara itiraz eden Ankaraspor'a bir darbede Tahkim Kurulu'ndan geldi. Tahkim Kurulu, yaptığı toplantı sonucunda Ankaraspor'dan Temmuz ayı maaşını alamadığı ve 2007-2008 sezonu için peşin alması gereken paranın hesabına yatmadığı gerekçesiyle sözleşmesini fesheden ve Ankaragücü'ne giden Jaba'yı haklı buldu. Konuyla ilgili karar federasyonun resmi sitesinde şu şekilde duyuruldu: "Ankaraspor Kulübü'nün, futbolcu Silvino Joao Da Carvalho (Jaba) ile arasındaki ihtilafa ilişkin

E.2007/298 numaraya kayıtlı dosyası incelendi. TFF'nin 28.08.2007 tarih ve 49 sayılı toplantısında alınmış bulunan kararda yasa ve talimatlara bir aykırılık görülmediği gibi özellikle FIFA'nın yazıları ve emsal uygulamalar doğrultusunda kararın aynen onanmasına oybirliği ile karar verildi."

(EKO-MFS-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title