Haberler

Tahkim Kurulu Kararları Açıklandı

(Son Dakika)Tahkim Kurulu Kararları Açıklandı

(son dakika)TAHKİM KURULU KARARLARI AÇIKLANDI

KURUL, ESKİŞEHİRSPORLU FUTBOLCU SEZER ÖZTÜRK'ÜN 2 MAÇLIK CEZASINI VE KARŞIYAKA KULÜBÜ'NÜN 1 MAÇ SAHA KAPATMA CEZASINI ONADI

YETKİSİZ MENAJERLİK SORUŞTURMASI KAPSAMINDA ESKİŞEHİRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BÜLENT UYGUN VE KONYASPORLU FUTBOLCU MEHMET SEDEF'İN YÜRÜTMEYİ DURDURMA TALEPLERİNİN OYBİRLİĞİYLE REDDİNE KARAR VERİLİRKEN, DOSYALARININ İNCELENMEYE DEVAM EDİLECEĞİ BİLDİRİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda gündemindeki maddeleri görüştü.

Kurul, Eskişehirspor Kulübü'nün PFDK tarafından Sezer Öztürk'e verilen 2 maçlık cezaya yaptığı itirazı reddetti. Ayrıca Kurul, Karşıyaka Kulübü'nün 1 maç saha kapatma cezasını da onadı.

YETKİSİZ MENAJERLİK SORUŞTURMASI

Bu arada Tahkim Kurulu, yetkisiz menajerlik soruşturması kapsamında da dosyaları inceledi. Kurul, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve Konyasporlu futbolcu Mehmet Sedef'in yürütmeyi durdurma taleplerinin oybirliğiyle reddine karar verirken, dosyalarının incelenmeye devam edileceğini bildirdi.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Koray Avcı'nın dosyasının ise futbolcunun vekilinin mazeret bildirmesi üzerine yarın görüşüleceği ifade edildi.

Eskişehirsporlu futbolcu Ümit Karan, Ordusporlu futbolcu Volkan Arslan ve Elazığsporlu futbolcu Mehmet Ozan'ın da dosyalarının incelenmesinin devamına karar verildi.

GÖKHAN HEBEPÇİ - İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title