Haberler

Tahir Kıran ve Sadettin Saran'ın Dosyalarını Disiplin Kurulunda Yarın Görüşülecek

Fenerbahçe Disiplin Kurulu, Yarın Tahir Kıran ve Sadettin Saran ile İlgili Dosyaları Görüşmek İçin Toplanacak. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Hakkında Medyaya Yaptığı Açıklamalar Yüzünden Disiplin Kuruluna Sevkedilen Tahir Kıran ile İlgili Kararın Yarın Çıkabileceği İfade Edildi. Sadettin Saran...

Fenerbahçe Disiplin Kurulu, yarın Tahir Kıran ve Sadettin Saran ile ilgili dosyaları görüşmek için toplanacak. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında medyaya yaptığı açıklamalar yüzünden disiplin kuruluna sevkedilen Tahir Kıran ile ilgili kararın yarın çıkabileceği ifade edildi. Sadettin Saran ile ilgili dosyanın ise henüz tamamlanmadığı ve ilerleyen haftalarda Saran ile ilgili kararın belli olacağı ifade edildi.

Fenerbahçe Disiplin Kurulu, Sadettin Saran`ın dosyası ile ilgili olarak Fenerbahçe Yönetim Kurulu`ndan görüş alacak. Saran`ın dosyasına yeni bir iddanın olup olmadığı sorulacak.

Fenerbahçe Disiplin Kurulu Başkanı Tuncar Erdoğan, konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:

¨Tahir Kıran ile ilgili dosya tamamlandı. Yarın aramızda yapacağımız müzakereler biterse, karar yarın çıkabilir. Sadettin Saran`ın dosyası ise henüz tamamlanmadı. O dosya yarın karara bağlanmayacak. Dosya tamamlanınca karar çıkacak.¨

Senad OK/İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title