Haberler

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sivasspor Maçı Sonrası Soyunma Odasına İndi: Benden Günah Gitti

    Güncelleme:

    Sivasspor beraberliği sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, soyunma odasına giderek takımına net mesaj verdi: Bundan sonra olacakların sorumlusu sizsiniz. Benden günah gitti.

    Lige kötü başlayan Fenerbahçe bir türlü toparlanamıyor. Sarı-lacivertliler son olarak Sivasspor deplasmanında da iki puan bıraktı.

    İkinci yarıda net fırsatları kaçıran takımın soyunma odasında üzüntü ve sessizlik hakimdi. Başkan Ali Koç da maç sonrası soluğu futbolcularının yanında aldı. Daha önce de Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarında soyunma odasına giren Koç, kaybedilen iki puanın ardından takımla buluştu.

    "TARAFTARLAR 'KÜMEYE' DİYE BAĞIRINCA UTANMADINIZ MI?"

    Beyaz TV'nin haberine göre Koç, "Burası Fenerbahçe kulübü. Giydiğiniz formaya bir bakın. Bir de puan durumuna bir bakın. Tarihimizde böyle bir utanç yok. Sizlere sürekli aynı şeyleri söylemekten yoruldum. Neden olmuyor? Takımı bu duruma siz getirdiniz. Bu durumdan çıkaracak olanlar da sizlersiniz. Taraftarlar önünde kredimiz kalmadı. Ankaragücü ve Galatasaray maçlarını kazanmaktan başka çareniz yok. Fenerbahçe kümeye diye bağıran tribünleri duydunuz mu? Bundan hiç utanmadınız mı? Bundan sonra olacakların sorumlusu sizsiniz. Benden günah gitti." dedi.

    ŞİMDİLİK BÖYLE DEVAM

    Bundan böyle her maçı kazanmak zorunda olduklarını belirten Ali Koç, ikinci yarıda kaçan pozisyonlardan yakındı. Sahadaki oyunun herkesi fazlasıyla üzdüğünü belirten Koç, Ankaragücü ve Galatasaray maçlarının son şanslar olduğunu vurguladı. Alınan kötü sonuçlara rağmen Başkan Koç, ligde ilk yarının sonuna kadar Phillip Cocu ile devam etme ısrarını sürdürüyor.

    GALATASARAY MAÇI, COCU'NUN KADERİ OLACAK

    Ancak deplasmandaki Galatasaray maçı, Hollandalı hoca için kritik virajlardan biri olacak. Bu karşılaşmada olumsuz bir durum yaşanırsa, Koç'un devre arasından önce de harekete geçebileceği ifade edildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Sivasspor Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (62)

    polis:

    AZİZ YILDIRIM NASIL BİR BEDDUA ETTİYSE ARTIK

    32
    1
    yanıtYanıtla
    FENER''Lİ:

    COCU YA GÖSTERİLEN SABIR KEŞKE AYKUT HOCAYA GÖSTERİLSEYDİ

    14
    6
    yanıtYanıtla
    sen bi düşün:

    ADAM KLUP SAHİBİ OLAYIM DERKEN . . DERT SAHİBİ OLDU :)))

    13
    2
    yanıtYanıtla
    Cemil:

    Öncelikle sen ne yaptın Ali KOÇ taraftar senden barcelona dan real madritten, mencester den trasfer beklerken, sen gidip nerede bir çöp varsa onu getirdi, vaat ettiğn hiç bir şeyi yapmadın, 50 milyon euroluk forma reklamını 35 milyona verdin, kulübe vermen gereken parayı vermedin, camolli diye bir futbol cahilini kulübün başına getirdi, cocu diye bir antrörünürü TD dile takımın başına getirdi, 3. ligde oynamayacak oyuncuları trasfer ettin, tv ye çıkıp bol bol ağladın, başka ne yaptın

    12
    2
    yanıtYanıtla
    Ozzy:

    50 milyon euro forma reklamımı :) hahahaha 35 milyon euro değil o kara cahil 35 milyon TL, oda 5-6 milyon euro eder. .

    yanıt1
    yanıt1
    cemil:

    Cahil sensin, Acıbadem tam 50 milyon euro vermişti, senin adamın 35 milyon tl ye verdi , git biraz araştır sonra yaz cahil

    yanıt0
    yanıt2
    Cemil:

    Cahil sensin, 28 ocak 2018 tarihli anlaşmaya bak bakalım, Acıbadem FB ile ne kadarlık bir anlaşma yapmış, asıl senin Ali koç un TL üzerinden 35 milyona forma reklamı yapmış, cahil biraz araştır öyle cevap yaz

    yanıt0
    yanıt2
    ozzy:

    benim adamım mış :) yahudi takımı tutmam ben birader. seninde hayal dünyana hayram kaldım :) yok 150 milyon euro :) tinercileri geçtiniz ya. .

    yanıt0
    yanıt0
    maskeli süvari:

    eeee var sıstemı artık devreye gırdii şike yapamıyorlar. . oyle 10 dakıka fener gol atana kadar veya penaltı verdırene kadar devrı gectı be zaten beklıyordum fenerın tepe taklak olacagını şikecilikleri tescillenmiştir. .

    3
    11
    yanıtYanıtla
    DİKİŞ TUTMAZ SABRİ:

    Bu alemde tek kral Galatasaraydır. İtirazı olan?

    2
    10
    yanıtYanıtla
    Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title