Haberler

Taha Akgül'den Örnek Davranış

Türk Silahlı Kuvvetleri ( Tsk ) Mehmetçik Vakfı, olimpiyat şampiyonu Milli güreşçi Taha Akgül'e bronz madalya ve plaket takdim etti.

Tsk Mehmetçik Vakfı, olimpiyat şampiyonu ve ASKİ Spor Kulübü'nün milli güreşçisi Taha Akgül'e, yaptığı bağıştan dolayı bronz madalya ve plaket takdim etti.

Vakfın Ankara'da bulunan genel müdürlüğünde yapılan toplantıda açıklamalarda bulunan Taha Akgül, "Şu anda çok zor şartlar altında görev yapan, ülkemiz için, bayrağımız için mücadele eden askerlerimiz özellikle şehit ailelerimiz ve gazilerimize destek olmak adına elimize böyle bir kaynak geçti ve biz de bu kaynağı, Türkiye'nin en önemli ve güvenilir vakıflarından biri olan Mehmetçik Vakfı'na bir bağışta bulunmak istedik. Yaptığımız bu bağış inşallah tüm ihtiyaç sahibi, şehit ve gazi yakınlarına faydalı olur" dedi.

Milli güreşçi, "Bizler ülkesini, milletini seven ve en iyi şekilde temsil eden insanlarız" diyerek, "Görevimiz sadece minderde bitmiyor. Ülkemizin bayrağını uluslararası arenada birçok kere göndere çektirdik fakat görevimiz bunlarla bitmiyor. Vatanımız, milletimiz için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz" açıklamlarında bulundu.

Akgül ayrıca, gelecek müsabakalara da en iyi şekilde hazırlandığını sözlerine ekledi.

Taha Akgül'ün konuşmasının ardından TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Yaşar Bal tarafından milli güreşçiye bronz madalya ve plaket takdim etti. Törene ayrıca ASKİ Spor Kulübü Başkanı Mehmet Genç, ASKİ Spor Kulübü Yöneticisi İbrahim Babür, Serbest Güreş Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Abdullah Çakmar da katıldı.

GÖRÜNÜ DÖKÜMÜ:

-Yaşar Bal'ın açıklamaları

-Taha Akgül'ün açıklamaları

-Madalya ve plaket verilmesi

-Genel detaylar - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Taha Akgül TSK Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title