Haberler

Taf Başkanı Çintimar, Erzurum'da

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Toplantı salonundan genel ve detay görüntüler- Atletlerden detaylar- TAF Başkanı Çintimar'ın açılamaları TAF Başkanı Çintimar Erzurum'da- Çintimar: "İnanıyorum ki, önümüzdeki yıllarda Erzurum, atma-atlama branşlarında Türkiye'nin, Avrupa'nın ve dünyanın antrenman merkezi haline gelecek" Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar, "İnanıyorum ki, önümüzdeki yıllarda Erzurum, atma-atlama branşlarında Türkiye'nin, Avrupa'nın ve dünyanın antrenman merkezi haline gelecek" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Toplantı salonundan genel ve detay görüntüler- Atletlerden detaylar- TAF Başkanı Çintimar'ın açılamaları TAF Başkanı Çintimar Erzurum'da- Çintimar: "İnanıyorum ki, önümüzdeki yıllarda Erzurum, atma-atlama branşlarında Türkiye'nin, Avrupa'nın ve dünyanın antrenman merkezi haline gelecek" Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar, "İnanıyorum ki, önümüzdeki yıllarda Erzurum, atma-atlama branşlarında Türkiye'nin, Avrupa'nın ve dünyanın antrenman merkezi haline gelecek" dedi.Dünya şampiyonalarında ve olimpiyatlarda yarışan atletlerle kentteki bir otelde yemekte bir araya gelen Çintimar, dünya şampiyonalarında ve olimpiyatlarda yarışan sporculara başarı dilemek ve moral vermek amacıyla buluştuklarını söyledi.Amaçlarının Türkiye'nin coğrafi iklim olarak sporculara faydalı olan yüksek rakımında Doğu Kamp Merkezi'ni kurup kenti en iyi şekilde değerlendirmek olduğunu ifade eden Çintimar, şöyle konuştu: "Bir kamp merkezi olarak, hem kendi sporcularımıza hem de dünya sporcularına hizmet etmek istiyoruz. Erzurum'daki kamplarımız devam ediyor ve devam edecek. Olimpiyat ve dünya şampiyonalarında istediğimiz başarıları alıp, ülkemizin de bu anlamda ismini duyurmak anlamında çalışmalarımız devam ediyor. Yine Erzurum'da uluslararası bir yarışma yapıldı. Burada yarışan sporcularımız sayıları belki azdı. Az sayıda katılım olmasına rağmen çok ciddi dereceler koşuldu. Bu dereceler içerisinde 6 rekor kırıldı. Bu rekorlar ülkemizde çok uzun yıllardır kırılması beklenen ve 'kırılır mı' diye endişe edilen rekorlardı. "Erzurum tarihinde ilk defa kota verilen bir yarışmada bir sporcunun olimpiyat kotasını geçerek olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek pozisyona geldiğini dile getiren Çintimar, "Kentte koşulan 4x100 metre yarışlarında hem yıldız bayanlarda hem de büyük erkeklerde rekorlar koşuldu. Bu rekorlardan birisi aynı zamanda dünya şampiyonası barajıydı ve bu barajı da arkadaşlarımız Erzurum'da geçmiş oldu. Bu yarışma, en fazla rekorun bir yarışmada kırıldığı bir yarışma oldu" ifadesini kullandı.Bu anlamda bütün sporcuları ve antrenörleri tebrik ettiğini vurgulayan Çintimar, Bu anlamda inanıyorum ki, önümüzdeki yıllarda Erzurum atma atlama branşlarında sadece Türkiye'nin, Avrupa'nın ve dünyanın bir antrenman merkezi haline gelecek. Bizlerde bu günün sporcuları bu günün antrenörleri olarak buraya gelecek sporculara hizmet etme şansını elde edeceğiz." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Erzurum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title