Haberler

Tadım Türkiye Kupası'nda Efes Pilsen Şampiyon Oldu

22. Tadım Erkekler Türkiye Kupası'nda Efes Pilsen, Banvitspor'u 73-59 Mağlup Ederek Şampiyon Oldu.

22. Tadım Erkekler Türkiye Kupası'nda Efes Pilsen, Banvitspor'u 73-59 mağlup ederek şampiyon oldu.

Efes Pilsen'li basketbolcular maç sonrasında büyük sevinç yaşarken, Efes Pilsen Başantrenörü Oktay Mahmuti, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Tansiyon ve sertliğin arttığı bir turnuvada şampiyon olan taraf biz olduk. Maça kötü başladık 3'lük atışlar kullanarak oyun taktiğimizi çözmeye çalıştık. Sonuçta şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz" dedi.

Efes Pilsen'in tecrübeli oyuncusu Kerem Gönlüm de Antalya'ya final oynamak için değil kupayı almak için geldiklerini belirterek, "Fenerbahçe Ülker'in yenilmesi ile favori takım olduk. Rakibimiz Banvitspor'da Fenerbahçe Ülker maçının yorgunluğu vardı. Şampiyonluğun sevincini yaşıyoruz" diye konuştu.

Banvitspor Başantrenörü Şelçuk Ernak ise maçtan sonra yaptığı açıklamada, oyunun kendi planladıkları gibi gitmediğini ifade ederek, "Caner'in antrenmanda sakatlanması ile defansif anlamda zorluk çektik. İlk defa final oynayan bir takımız. Efes Pilsen, bu maçta tecrübesini konuşturdu. Bundan sonra herkes Banvitspor'u her final maçında görecek" dedi.

Bu arada, Tadım Erkekler Türkiye Kupası'nın en iyi oyuncusu Efes Pilsen'den Kerem Gönlüm seçildi.

(MSB-SÇ-EYB-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title