Haberler

Taçsav'dan Şehit ve Gazilere Anlamlı Ödül

Türkiye Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Vakfı'nın (Taçsav) '17. Atatürk Haftası Hizmet Ödülleri' Düzenlenen Bir Törenle Gerçekleştirildi.

Türkiye Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Vakfı'nın (TAÇSAV) '17. Atatürk Haftası Hizmet Ödülleri' düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.

Hilton Oteli'nde gerçekleşen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. TAÇSAV Başkanı Doç. Dr. Hasan Acar, ödüllerinin yönetim kurulunun aldığı bir karar doğrultusunda verildiği, bundan sonra da verilmeye devam edeceğini söyledi. Törende bir konuşma yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Üsteğmen Taner Uran, terörle mücadelede Türk askerinin bu mücadeleyi en iyi şekilde sürdürdüğünü belirtti. Terör suçlarından dolayı tekrar idamın getirilmesini

istediklerini belirten Uran, "Başta Öcalan olmak üzere terör örgütüne yardım ve yataklık yapan herkesin asılmasını istiyoruz. Bizim en büyük talebimizdir" dedi. Bazı kesimlerin terör örgütünden övgüyle söz ettiğini ifade eden Uran, şehit ailesi ve gaziler olarak her zaman bu söylemlere karşı dimdik ayakta olacaklarını dile getirdi.

Törende ödül alan şehir Er Seçkin Altın'ın annesi de ödülünü gözyaşları içerisinde aldı. Oğlunun 12 yıl önce şehit olduğunu anlatan Altın, aradan 12 yıl geçtiğini ancak onu hiçbir zaman unutmadığın söyledi. Oğlunun askerdeyken kendisine telefon ettikten bir gün sonra şehit olduğunu gözyaşlarıyla anlatan Altın, acılarla yaşamına devam ettiği ifade etti. Şehit Yüzbaşı Temel Kuğuoğlu'nun eşi Hülya Kuğuoğlu da eşinin nasıl şehit olduğunu duygu dolu sözlerle anlattı. Kuğuoğlu, çocuklarıyla birlikte Türk

Bayrağı'nı her zaman dimdik taşıdıklarını belirtti. 17. Atatürk Haftası Hizmet Ödülleri'nde ödül alan diğer ödül sahipleri ise şöyle:

"Gazi Celal Karaca, Hasan Basri Aktan, Nuri Okutan, Doğan Acar, Cengiz Özdiker, Uğur Dündar, Saygı Öztürk, Akay Hastanesi, Emin Ergin, Hüseyin Hüsnü Tekışık."

(DUY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title