Haberler

Tacizle Suçlanan Arda Turan: Berkay ve Eşine Türkiye Cumhuriyeti'nde Görülmemiş Büyüklükte Dava Açacağım

Güncelleme:

Futbolcu Arda Turan, yakın çevresine kendisini tacizle suçlayan Berkay Şahin ve eşine Türkiye Cumhuriyeti'nde görülmemiş büyüklükte bir dava açacağını söyledi.

Başakşehir forması giyen futbolcunun, geçen hafta Emirgan'daki bir eğlence mekanından Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Turan çıkan tartışma sonrası Berkay'ın burnunu kırmış, popçunun tedavi gördüğü hastaneye giderek silahla ateş etmişti. TEVE2'de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre Turan, kendisini tacizle suçlayan Berkay Şahin ve Özlem Ada Şahin'e görülmemiş bir dava açmaya hazırlanıyor.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NDE GÖRÜLMEMİŞ BÜYÜKLÜKTE DAVA AÇACAĞIM"

2. Sayfa programının haberine göre,Arda Turan olayla ilgili yakınlarına şunları söyledi: "Bana attıkları taciz yalanı nedeniyle Berkay ve eşine Türkiye Cumhuriyeti'nde görülmemiş büyüklükte, gelmiş geçmiş en büyük tazminat davasını açacağım. Hiçbir masraftan kaçınmayacağım. Gerçekler ortaya çıkacak. Davadan asla vazgeçmem."

Tacizle Suçlanan Arda Turan: Berkay ve Eşine Türkiye Cumhuriyeti'nde Görülmemiş Büyüklükte Dava Açacağım

ARDA TURAN'IN 12,5 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Futbolcu Arda Turan ile popçu Berkay Şahin arasındaki kavgayla ilgili iddianame hazırlandı. Arda Turan hakkında, 'Cinsel taciz', 'Ruhsatsız silah bulundurmak', 'Genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak' ve 'Kasten yaralama' suçlamalarıyla dava açıldı. Berkay hakkında da 'hakaret' suçlamasıyla iddianame düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede Arda Turan'a 12,5 yıl, Berkay'a ise 2 yıla kadar hapis isteniyor.

Tacizle Suçlanan Arda Turan: Berkay ve Eşine Türkiye Cumhuriyeti'nde Görülmemiş Büyüklükte Dava Açacağım

Kaynak: Haberler.com / Spor

Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (109)

adalet:

arda baba adamsın erkek damarı var sende helal olsun canerin yapamdığını sen yaptın ölüne seninleyiz arda turan

13
22
yanıtYanıtla
Su:

Ne yani berkayın hatası yüzünden karısının tacize uğraması doğru bi şey öyle mi.Cahil!

yanıt1
yanıt7
bitlisli:

arda turan seviyoruz seni . davanda haklı olduguna inanıyorum. berkay baskasının karısına aynısını yaptı . karısının ne işi var gece kulubunde . ayrıca arda turan öyle bişey yapmaz. adama bakınca ne oldugu zaten bellidir

5
29
yanıtYanıtla
SUADİYE:

EY CAHİL ADAM . DÜŞÜNKİ ANNEN KALP RAHATSIZLIĞINDAN DOLAYI ACİLE KALDIRILIYOR VE TAM SAKİNLEŞİP TEDAVİYE GİRECEĞİ ANDA DİBİNİZDEN SİLAH PATLIYOR. O KADINCAĞIZIN HEYECANINI VE TEKRAR KALBİNİN SIKIŞABİLECEĞİNİ DÜŞÜNEMİYORMUSUN? HALA YARGISIZ İNFAZ DİYEBİLİYOSUNUZ. ÇÜNKÜ CAHİLSİNİZ

yanıt11
yanıt1
aDALET:

BİTLİSLİ'' YE CEVAP. ARDANIN BÖYLE BİRŞEY YAPMAYACAĞINA NERDEN KANAAT GETİRDİN. ADAMIN BUGÜNE KADAR YAPMADIĞI KALDI MI? BİRDE YÜZSÜZ YÜZSÜZ TÜRKİYE CUMHURİYETİNDEKİ EN BÜYÜK DAVAYI ACACAKMIŞ, AÇAR ÇÜNKÜ DAVA AÇMA PARAYLA OLUYOR, HAKLILIKLA DEĞİL

yanıt2
yanıt1
TEMİZ İNSAN:

Git bi elini yüzünü yıka gel la. Pis bir yanıltıcı tarafın var.

yanıt1
yanıt1
ardayı kıskanıyorsunuz:

ardayı kıskanıyorsunuz hepiniz. kesinlikle durum bundan ibaret.

4
29
yanıtYanıtla
SUADİYE:

AHA BU DA ARDA''NIN BERBERİ

yanıt8
yanıt1
kara kartal:

Ardanın ağababaları devreye girmiştir. Bu şahıs ne kadar yüzsüz aşağılık birisiymiş, gördükçe insanın midesi bulanıyor

23
4
yanıtYanıtla
NAMIK KEMAL:

Caner de çıkıp bu Berkay denilen . . . . ye dava açsın yuvamı bu . . . yıktı diye. Ardayı linç ederken Berkay denilen namus yoksununu da unutmayalım. Milletin karısıyla gez, yuva yık, sıra kendine gelince namusuma dil uzattı. . Yok öyle! mahşer günü ne hesap vereceksin?

19
6
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title