Haberler

Suriyeli Tacizcinin Serbest Bırakılması Darıca'yı Karıştırdı! 2 Kişi Bıçaklandı

Güncelleme:

Kocaeli Darıca'da taciz şüphelisi Suriyeli'nin adli kontrolle serbest bırakılması ilçeyi karıştırdı. Suriyeli şüphelinin akrabalarından iki kişi bıçaklandı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, bir kadını taciz ettiği iddiasıyla 60 gün adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Suriye uyruklu kişi, taciz ettiği kadının dükkanının önünde dolaşınca ortalık karıştı. Mahalle sakinleri ile Suriyeli şüphelinin yakınları arasında kavga çıkarken, Suriye uyruklu 2 kişi bıçaklandı, araçları taşlandı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI

Olay, geçen cuma günü Darıca Osmangazi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gıda toptancılığı yapan Suriye uyruklu M.S.S., esnaflık yapan Z.L. isimli kadını taciz etti. Kendini korumak isteyen kadın, M.S.S. tarafından darp edildi. Kadının şikayette bulunması üzerine gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen M.S.S. 60 gün adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

DÜKKANIN ÖNÜNDE DOLAŞINCA ORTALIK KARIŞTI

M.S.S., serbest kaldıktan 2 gün sonra kadının dükkanının önünde dolaşınca, mahalleli uzaklaşması konusunda uyarıda bulundu. M.S.S. ise yakınlarına haber verince 2 grup arasında taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavga çıktı. Suriyeli gruptan M.N.M. (14) ve M.D. (16) bacaklarından bıçaklandı. M.S.S.'ye ait kamyonetin camları kırıldı, lastikleri patlatıldı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya müdahalede bulundu. Polis, M.S.S. ve bazı kişileri gözaltına aldı. M.S.S. tekrar adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, dükkanını boşaltarak mahalleyi terk etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Suriye Darıca 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (89)

VatandaşMobil-IOS:

Gönderin bunları yeter artık yaaa. Elalem kaymağını aldı manyağı posası bize kaldı.

26
1
yanıtYanıtla
metin:

Bu yaratıkları kontrolsüz ülkeye kim saldı acaba?

19
0
yanıtYanıtla
AGAYI NASIL YENERSİN HEYVAN:

SURİYELİ KARDEŞLERİNİZDEN BIKTIM. . ALIN KENDİ EVLERİNİZDE BAKIN

15
2
yanıtYanıtla
NASIL YANİ:

Zorla insana ırkçılık yaptırıyorlar. Kendi vatandaşımıza sahip çıkılmıyor, suriyeliler herşeyden yırtıyor. Sınavsız üniversiteye girerler, çalışmayanlara maaş bağlanır, parasız hastanelerde muayene olurlar, üstüne üstelik suç işleyip serbest kalırlar. Ne yani şimdi bu adaletmi. Önce kendi vatandaşınıza sahip çıkınki bizde kimseyi dışlamayalım.

14
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

AKP li olarak söylüyorum. AKP bu yaptığı hatayı derhal düzeltmeli. Bunları Ülkemizden Göndermeli. Kendi Ülkesine hayırı olamayanın bizim ülkemize hayırı olur mu. İstemiyoruz Suriyeli

13
0
yanıtYanıtla
marmara:

akepe ye oy bitti . yalanlarından gına gelmiş. refarandum da evet çıktığında ekonomi şaha kalkacaktı. kalktı . ama dolar ve avro. koalisyon olmayacaktı . ilk koalisyonu kendisi yaptı , mhp akepe kolaisyonu , vefakat kelime oyunu yapıp ittifak dedi , yersen. devalasyon olmayacaktı dı dı dı . yalan.

yanıt1
yanıt0
SERPİL:

Suriyelilere vatandaşlık verilmesini istemiyoruz! Ülkelerini temizledik burada yapacağımız yardımı ülkelerinde alsınlar insani olarak üstümüze düşeni fazlasıyla yaptık ileride ülkemize sorun yapacak topluluklar olmasın istiyorum. Ve doğru olan kararın bu olduğunu biliyorum. Ülkemi seviyorum

8
0
yanıtYanıtla
vahim:

Suriyeliler hayatlarında bu kadar serbest kalmadıkları için otobüslerde minisbüslerde her yerde tam bir abazan gibiler bizimkiler yetmiyordu sanki. Arkada dedesini dayısını bırakıp ülkesinden kaçan alçakları Türkiye ye alan zihniyet emellerine adım adım ulaşıyor. .

7
0
yanıtYanıtla
Mevlüt Göktaş:

Akp benim oyumu kaybetti artık, çok uzadı bu mesele, ülkemizin refahı sanki çok iyiymiş gibi birde bunlarla uğraşıyoruz, emekliye 1000 lira vermekle oy toplayamayacaksınız. Akp bu sefer kesin bitti

6
1
yanıtYanıtla
Z:

İnsanlar Suriyeli mültecileri istemiyorlar bu olaylar da olunca insanların gözlerine batıyor devlet bu işe el atmalı biran önce ülkelerine güvenli bölgelere dönmeliler akp bu konudaki tavrından dolayı oy kaybediyor sokaklarda bu konuşuluyor

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title