Haberler

Taciz İddialarıyla Gündeme Gelen Talat Bulut'tan Yeni Açıklama

Güncelleme:

Talat Bulut, kendisini taciz ettiğini söyleyerek "Kravatını düzeltecektim, dudağımdan öptü ve gitti" diyen set çalışanı Özge Ş. için "Bu haberlerde adı çıkacak kim evlenir artık bu kızla?" dedi.

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut'un sette çalışan genç asistanı taciz ettiği iddiaları ortalığı karıştırmıştı. Hakkında çıkan haberlerin ardından 'Duymayan Kalmasın' programına bağlanan Bulut,taciz iddialarına cevap verdi

"KRAVATINI DÜZELTECEKTİM, DUDAĞIMDAN ÖPTÜ"

Yasak Elma dizisinin setinde Talat Bulut'un tacizine uğradığını iddia eden kostüm asistanı Özge Ş. şikayetçi olacağını söyledi. Genç kadın, "Kravatını düzeltecektim, 'Gel arka tarafta bakalım' dedi. Orada da dudağımdan öptü ve gitti" dedi.

"KRAVATIMI İSTEMEME RAĞMEN DÜZELTİYORDU, NE TATLI ADAMSIN DİYORDU"

Özge Ş.'nin iddialarının ardından açıklama yapan oyuncu şunları söyledi: "Kravatımı istememe rağmen sürekli düzeltmek için geliyordu ve "ne tatlı adamsın" diyordu. Bu perşembe gecesi patlak vermiş. Kız salı günü dudağımdan öptü diye sızdırmış. Benim menajerim kesinlikle uzlaşmak istemedi. Samimiyetimi yanlış anlıyorlarsa benim problemim değil.

BU KIZLA KİM EVLENİR?

"10 yıl sonra Google'a girdiğinde onun da adı çıkacak. Kim evlenir artık bu kızla? Kızlar kıyafet getirirler, beğenmediğim de yine düzgün konuşuyorum. Güzel bir şey yaptıklarında 'aferin' deyip yanaklarından öpüyorum. Sürekli bana 'sen ne kadar tatlı bir adamsın' deyip dururken, ben bunların hiçbirine karşılık vermezken kravat düzeltirken mi yapmışım? Daha önce de sarılıp öptüğümde tepki vermeyen bir insan. Beni işten atmışlar hiç problem değil, bunun hesabını verecek. Madem dudağından öpmüşüm bunu ispatlayacak! Olayın yaşandığını söylediği gün gayet neşeliydi.Kızımın moralini düzeltmek zorundayım. Kızımı iyileştirmek zorundayım. Ben kızım için mücadele edeceğim.Tedbir kararı da aldıracağım"

Taciz İddialarıyla Gündeme Gelen Talat Bulut'tan Yeni Açıklama

"DİZİNİN YAPIMCISI SÖZLEŞMEYİ FESHEDEBİLİR"

Fatih Aksoy sözleşmemi feshedebilir. Pazartesi Fatih Bey'in yanındaydım. Anlattım, 'ben sana inanıyorum' dedi. Benim kızım travma yaşadı ve bunun hesabını verecekler. Kızıma karşı hesabı vermek zorundalar." dedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (62)

ali:

Herkesi dudaktan mı öpersin. Samimi darvanışlarım vardır diyor. Yaptığın açıklamadan utan ve sus rezil. Kızın doğru söylediğine inandım artık. Açıklamadan önce iftira atıyordu diyordum. Kız haklıymış sonuna kadar.

20
4
yanıtYanıtla
Murtaza:

Bende tam bu ara kızların suistimal ettikleri iftiralardan biri düye düşünecekken baktım ki adam kendi ağzılar aferin deyip öpüyorum deyince olay anlaşıldı. O nasıl bir samimiyette öyle milletin kızını öpüyorsun bre zındık bre gafil! Yemişssin bir halt belli.

20
3
yanıtYanıtla
ŞAZİYE:

İftira olabilir ortam müsait. . Ne malum şöhret için kızın sulanmadığı

17
2
yanıtYanıtla
Ayıp:

Böyle iğrenç bir şöhreti hangi genç kız ister?

yanıt0
yanıt3
Alayına Gider:

Ben evlenirim Talat Abi. çok fenayım nefes alsın yeter hesabı takılıyorum. evlenince 6 aydan evden dışarı bile çıkmam hatta yatak odasından bile çıkmam. . . .

8
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

MAĞDUR OLAN KIZDIR NEDEN EVLENİLMESİN SAÇMA SAÇMA KONUŞUYOR SENİ EŞİN NEDEN BOŞAMIYOR O ZAMAN O KADAR MI GURURSUZ OLDU TACİZCİ BİR KOCAYLA BİRLİKTELİĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR

10
8
yanıtYanıtla
sarıgül:

talat bey amaç yasak elma dizisinin reytinglerini düşürmek. baktılarki kendi kanallarındaki diziler sizinle başedemiyor bu oyunu oynadılar. . devammmm. .

10
7
yanıtYanıtla
MARİLYN:

adam evliliği ortaya atmış ya sen evlenebiliyorsan o kızda evlenir neymiş google yazdığında kızın adı çıkacakmış eee seninde adın çıkacak o zaman. böyle bakmak lazım birde demişki aferin deyip öpüyorum böyle bir şey olamaz. niye öpüyorsun?ailesi misin ki kendinde öpme samimiyetini buluyorsun?aferin diyebilirsin bana göre öpmak de çok yanlış bir şey.

15
2
yanıtYanıtla
Civan ali:

2018 yilinda yasiyoruz beyler. Hala neyle ugrasiyoruz, millet gecim derdinde, digeri opuldum diyo, bizi hergun opuyorlar. 400 euro ayligim 340 euroya dustu.

15
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Aferin deyip yanaklarından opuyomus,ne alaka opmicen iste.aferin kizim dersin geçersin olmadi,küçük sevimli buldun yanağından bir makas alırsın.opmek ne demek.al sana dün yanak opmekle başlamis bugün dudağa gelmiş olay doğruysa tabi bilemiyoruz yinede

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title