Haberler

Taciz İddialarıyla Gündeme Gelen Talat Bulut'tan İlk Açıklama

Güncelleme:

Oyuncu Talat Bulut, set çalışanı Özge Şimşek'in kendisi için "Kravatını düzeltecektim, 'Gel arka tarafta bakalım' dedi. Orada da dudağımdan öptü ve gitti" sözlerinin ardından avukatı aracılığıyla açıklama yaptı.

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut, hakkında çıkan taciz iddialarıyla ilgili olarak avukatı Hatice Ufuk Sıtkı aracılığıyla bir açıklama yaptı.

"ÇİRKİN İDDİALAR TAMAMEN ASILSIZDIR"

"Müvekkilim Talat Bulut hakkında bir kaç gündür sosyal medyada ve bu gün diğer medya organlarında ortaya atılançirkin iddialar tamamen asılsızdır. Talat Bulut 42 yıl boyuncasanat hayatını saygın bir şekilde sürdürmüş ve toplumsal konulara duyarlılığı ile de sevenlerinin takdirini kazanmış, oldukça sevilen bir sanatçıdır.

"HASSAS BİR KONUDA ZAN ALTINDA BIRAKILDI"

Bir genç kız babası olan müvekkilimçirkin ve toplumun hassas olduğu bir konuda zan altında bırakılmış, toplum önündeki itibarı zedelenmeye çalışılmıştır. Müvekkilim hakkında ki tüm iddiaları şiddetle reddetmekle beraber konunun ilgili tarafına karşı yasal başvuru hakkımızı derhal kullanacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Talat Bulut Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Misafir:

Madem Talat bulut gel arkaya demiş sende peşinden mi gittin iftira olduğu çok açık

8
0
yanıtYanıtla
Halil:

Bu sanat alemi çok namuslu bir alemdir.orda zina olmaz,filört olmaz,içki olmaz,kumar olmaz,uyuşturucu olmaz.

2
1
yanıtYanıtla
HANDE:

GÜNAHTIR ADAMIN KARİYERİYLE OYNAMAK. . ŞİMDİ ÇOK BASİT ZATEN TACİZE UĞRADIM DEMEK . . . AMA ZAMANINDA ÇIPLAK POZ VERENLER BİLE KALAMADI GÜNDEMDE BOŞUNA GÜNDEM OLMAK İÇİN ADAMI HARCAMAYIN

1
0
yanıtYanıtla
Vefa:

Zillinin tek derdi gündeme gelmek herhalde yani asistanlık Tan terfiye buna inanın aklına şaşarim

0
0
yanıtYanıtla
Kanada:

Yalan inanmiyoruz iffftira...

0
0
yanıtYanıtla
selam:

Ben iftira olduguna inanmiyorum ama hersyin hayirlisi elbet gercek ortaya cikacaktir .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title